Beoordelingen van Tea Guys Amsterdam

Recente recensies van Tea Guys Amsterdam

5 sterren na 97 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestelling snel klaar gemaakt voor afhalen.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, gezellige mensen! Bubble Tea Altijd lekker en goed op smaak! Echte aanrader beste van NL !!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lovely as always

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker alleen wel vergeten om de poppings toe te voegen bij een drankje..vandaar 3 sterren ipv 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de lekkerste.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, op tijd klaar gemaakt bij aankomst :)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

GOOD FOOD, GOOD MOOD

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, snel mijn bestelling klaar gemaakt. :)

Reactie van Tea Guys:Dankje Phakhee en tot snel weer :)

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel te bestellen via de site. Veel opties hoe je je drankje wilt. Bij ophalen stond de bestelling klaar, hoefde niet te wachten. Heel klantvriendelijk, voelde me meteen welkom. Bekers zijn van goeie kwaliteit, goed verpakt om mee te nemen. Drinken zelf zijn heel lekker. Mijn favoriet is Original Milktea met boba, balans tussen melk en thee is perfect en de boba's zijn lekker chewy. Misschien beter als er minder ijsklontjes waren, verwaterd je drinken namelijk wanneer het smelt. Voor de rest een top bubbleteawinkel, definitely mijn favoriet. Was het waard om 1,5uur heen en weer te rijden.

Reactie van Tea Guys:Hoi Chanel, je kunt in de comments aangeven dat je minder ijsklontjes wilt of geen ijsklontjes :)

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe verslaving. Vriendelijk personeel en lekkere bubble tea!

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de TeaGuys bubble tea is altijd naar verwachting. Onwijs lekker en begroet met een lach bij het afhalen. Vandaag voor het eerst de chai latte geprobeerd. Hoewel ik het naar voorkeur warm lekkerder vind is de chai latte toch wel aan te raden aan de chai latte liefhebber.

Reactie van Tea Guys:Thanks Bryan!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super klantvriendelijk

Reactie van Tea Guys:Dankje voor je lieve woorden Mohammed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, veel variaties en ze werken hygiรซnisch. Mijn online bestelde drankjes stonden precies warm klaar op aangegeven afhaaltijd! Thanks guys!

Reactie van Tea Guys:Thank you Jane!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

ik weet dat het lekker ging zijn maar hij viel op de grond so i didnt have a chance to taste it ๐Ÿ˜”

Reactie van Tea Guys:Aww so sorry to hear, can you send us a DM?

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd gewoon super lekker! En altijd klantvriendelijk. Geweldig

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super delicious brown sugar syrup with the boba and the cream cheese layer in the fruit slushees is also really tasty!!!

Reactie van Tea Guys:Thank you Isa :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Matcha was heel goed. En mogelijk om zonder ijs te doen. Goede smaken en aardig team. Jammer dat het niet warm geserveerd kon worden.

Reactie van Tea Guys:Hoi Mei, Dankje voor de feedback! ๐Ÿ™ We gaan zsm kijken naar mogelijkheden om de matcha latte ook warm serveren :). Warm is nu al wel mogelijk voor de Original Milk Tea en de Taro varianten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk en uiteraard heel lekker! Kreeg zelfs een extra drankje

Reactie van Tea Guys:Dankje Dylan! ๐Ÿ™

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!! Taste like home ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Reactie van Tea Guys:Awwww zo lief!! ๐Ÿ˜

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed afgehandeld :) Ik was er al wat eerder, maar mijn bestelling werd toen alsnog gemaakt ๐Ÿ˜

Reactie van Tea Guys:Dankje wel Phakhee! ๐Ÿ™

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldig

Reactie van Tea Guys:Hier doen we het voor! ๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

I was welcomed by the friendly staff and my order placed online was ready on time (early, in fact). The bubble tea was - no word of a lie - the best I have ever had. The mango cream was particularly amazing. I will definitely be back next time I am in Amsterdam!

Reactie van Tea Guys:Thank you for leaving such a sweet review Christina! ๐Ÿ˜Š

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste boba

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben zo lekker genoten van de tea! We waren alleen vergeten om te shaken maar dan nog was het super tasty!! Bedankt Teaguys!b

Reactie van Tea Guys:Dankjewel!! :))

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig

Reactie van Tea Guys:Thanks Jaylee! ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Awesome as always, the folk i bought it for instantly got hooked as well. All in all, great bubbletea

Reactie van Tea Guys:Appreciate your lovely words Caesar! ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd 10/10

Reactie van Tea Guys:wooww 10/10 wat een mooi compliment ๐Ÿ™๐Ÿ™

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nice place , really tasty!

Reactie van Tea Guys:Thank you Huimin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service, heel snel en heel aardig!

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Rockey! ๐Ÿ™

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

ik moet helaas zeggen dat het dit keer ja hoe moet ik het zeggen zonder iemand zijn of haar gevoelens te raken.... ..................ja het was dit keer toch weer ontiegelijk lekker. :)

Reactie van Tea Guys:Haha echt lief van je Edwin, dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

The best in town

Reactie van Tea Guys:Thank you Shelley! ๐Ÿ™

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Just awesome!

Reactie van Tea Guys:You are awesome Anja :)!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

This bubble tea hits different. Get into it guys!

Reactie van Tea Guys:Thank you Daim! :)

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bubble teaโ€™s waren echt lekker. Ze waren fris en je proefde de thee goed. Ze waren precies goed zoet en helemaal niet bitter. Im in love!

Reactie van Tea Guys:Bedankt voor de lieve woorden Anja! ๐Ÿ™

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere thee. Eindelijk een vegan versie. Niet omdat ik zo vegan ben maar omdat ik lactose intolerant ben รฉn dan is de smaak ook nog verrassend goed ๐Ÿ‘๐Ÿพ.

Reactie van Tea Guys:Dankje Feli, goed om te horen! :)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ordered online, was ready when I arrived. Taste very good! Price is also reasonable. Please start to delivery!!

Reactie van Tea Guys:Thank you Juliet, we are looking into delivery options :)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Very tastefull and friendly staff

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Febriani!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Great!

Reactie van Tea Guys:Thanks Arno๐Ÿ™๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste boba

Reactie van Tea Guys:Dankje Aliyah, dat is lief van je om te zeggen โค๏ธ

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿคฉ๐Ÿ™

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tan2 spange boba

Reactie van Tea Guys:SO naar jou bro! ๐Ÿ˜œ๐Ÿฅฐ

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Thank you ๐Ÿ˜Š

Reactie van Tea Guys:Thank you Tatiana!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ˜

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

I really liked your bubble tea :) it was done pretty fast and your logo/cups catch attention :) i will defo come back, good luck guys!

Reactie van Tea Guys:Thanks Nika and see you soon again๏ผ

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

BESTE BUBBLE TEA VAN AMSTERDAM! KEN ER ECHT GEEN EEN DAT BETER IS. DE MENSEN DIE ER WERKEN ZIJN OOK ECHT VRIENDELIJK. ZE BOUWEN OOK SNEP EEN BAND OP MET DE KLANT EN DAT MAAKT HET OOK NOG LEUK OM JE BUBBLE TEA TE HALEN TOP! TOP! TOP! KAN ER ECHT NIETS ANDERS OVER ZEGGEN.

Reactie van Tea Guys:Wat lief van je Latoya! Dankjewel ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, had zelf nog nooit crystal boba geprobeerd! Jammer dat er geen bezorging is in zuid-oost, anders zou ik elke week bestellen๐Ÿ˜Š

Reactie van Tea Guys:Dankje Christel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

One of the best bubbelteas I had so far. The honeydew milktea was heaven in a bottle๐Ÿ˜. Highly recommend that one!!

Reactie van Tea Guys:Aww thatโ€™s sweet of you Lulu ๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom besteld bij jullie omdat het normal gesproken zeker 5 sterren waar is. Maar er was toch echt iets verkeerd aan de mango en aardbei shake die ik vandaag kreeg. Aparte smaak wat ik wel heel jammer vond.

Reactie van Tea Guys:Hoi Tarik, Kun je ons een DM sturen? We willen graag achterhalen wat er mis was gegaan.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty treat

Reactie van Tea Guys:Thank you Ona! :)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Tea Guys:Lief Shelley! ๐Ÿฅฐ

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste authentieke drankjes ever. We want more!!! Tot gauw.

Reactie van Tea Guys:Yaay!! :)

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk een snelle service, heerlijke bubbletea en aardig personeel.

Reactie van Tea Guys:Dankje Anito! ๐Ÿ˜๐Ÿ™

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Best tea in Town!!

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Neil!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker en klaar wanneer ze hadden aangegeven. Zeer vriendelijk

Reactie van Tea Guys:Thanks Zoรซ ๐Ÿ˜๐Ÿ™๏ผ

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste boba die ik ken!

Reactie van Tea Guys:Zo lief van jou Aliyah๐Ÿ™๐Ÿ™

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer top

Reactie van Tea Guys:Yay thanks Shir! ๐Ÿ˜

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Dankje An!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse drankjes, genoeg variaties, je kan eindeloos combineren. Supervriendelijke jongens! Ik ben blij dat ik toch heb kunnen bestellen ondanks de drukte die ze altijd hebben. Top ga zo door

Reactie van Tea Guys:Zo lief Shirley! ๐Ÿ™

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

45 minuten voor 14 drankjes is best lang. Daarna zonder opschrift of sticker uitzoeken wat het precies was, bleek ook een uitdaging. Verder wel genoten van de drankjes.

Reactie van Tea Guys:Hoi Kelly, Bedankt voor de feedback. Een bestelling met 14 drankjes drankjes maken kan wat langer duren, omdat we elk individueel drankje per bestelling maken. Maar we zullen in de toekomst zeker letten op het beter aangeven om welk drankje het gaat :)

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke bubble tea!

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Brandon!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

That was sum good boba

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was een grote bestelling, op tijd klaar, goed ingepakt, vriendelijke medewerkers en super lekker!

Reactie van Tea Guys:Dankje Patty!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste bubble tea in Amsterdam! Keep on going guyโ€™sssszzzzzzzz ๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Tea Guys:Thanks Jordan! ๐Ÿฅฐ

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

One star drop for the hard texture of the tapioca balls. The drinks I ordered tasted good though! The taro purรฉe is delicious. Pls keep up the good work. Pls consider to bring hot version of the drinks to the menu.

Reactie van Tea Guys:Thanks May, weโ€™ll take your suggestion into consideration for sure! We are actually working on improving the tapioca texture ๐Ÿ™

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Amaaaazing!!!!!!! I love the mango cheese tea so much. The best one Iโ€™ve had definitely

Reactie van Tea Guys:Thank you Dita! ๐Ÿ™

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat ik hier wat heb gehaald. Eerste keer de Original, maar viel wel wat tegen. Tweede keer Brown Sugar en die viel zeker niet tegen! Top service ook. Zou wel aanraden om vooraf via de website te bestellen en op te halen. De eerste keer zijn we binnen gelopen en moest zeker wel 15 min wachten op 1 drankje..

Reactie van Tea Guys:So sweet of you Elvira! We horen graag hoe we de original voor jou kunnen verbeteren ๐Ÿ˜Š

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Love the bobaa.

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Taro milk tea deze keer genomen...Luv it!!!!! My favoriet is altijd de Honeydew milk tea !!!!!

Reactie van Tea Guys:Mooie keuzeโ€™s Charlene! ๐Ÿ˜

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Best boba tea in Amsterdam Love it

Reactie van Tea Guys:Thank you Marco!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

delicious as always!

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Kristel!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Tea, aardige medewerkers Sindskort werk in de buurt van deze winkel en zal dan ook regelmatig een lekker drankje komen halen.. Zeker een aanrader als je van (ice) Tea houd..

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Nathali en tot snel weer :)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wellicht had ik hoge verwachtingen, maar ben niet weg van bubble tea van Teaguys. Het was onze eerste try-out. Zowel de tapioca milk tea als de honeydew milk tea was waterig naar smaak en daardoor โ€˜flauw van smaakโ€™. Wij hebben geen vergelijkingsmateriaal van teaguys, dus misschien zijn andere drankjes beter.

Reactie van Tea Guys:Hoi Hoi, Bedankt voor je feedback. We zien dat je de Honeydew en Taro Soja hadden genomen. We zouden jullie eens graag willen uitnodigen om ons originele recept te proberen. Alle andere varianten zoals soya wijken af van onze originele smaak. Zeker bij een bestelling van 50% minder suiker. Wij hechten erg veel waarde aan smaak en kwaliteit en proberen er alles eraan te doen dit juist niet waterig te maken. Ook voor de vegan varianten. We hebben nu Oat milk (Haver melk) in ons assortiment. Deze is romiger dan de soja. Zou je ons een bericht willen sturen via info@teaguys.nl? Wellicht kunnen we je overtuigen met de Oat milk We horen je graag :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!! De mango is mijn lievelings

Reactie van Tea Guys:So sweet Yasmin! ๐Ÿ˜

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Bubble Tea van Amsterdam zonder twijfel!

Reactie van Tea Guys:Dankje voor de lieve woorden Ap! ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere drankjes. Veel keus. Schone zaak. Snelle service.

Reactie van Tea Guys:Dankje Jane! ๐Ÿฅฐ

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious variations on what I am already used to. They have been able to distinguish themselves from their competitors! Tip: Order and pay online with your indicated pickup time and then you hardly have to wait because there is almost always a line outside ... ...That says enough... Nederlands: Heerlijke varianten op wat ik al gewend ben. Ze hebben zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten! Tip: Bestel en betaal alvast online met je aangegeven pickup tijd en dan hoef je bijna niet te wachten want er staat bijna altijd een rij buiten... ...Dat zegt genoeg...

Reactie van Tea Guys:Thanks Bobby! โค๏ธ

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Thank you Vanessa! ๐Ÿ™

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Soooo good!!!

Reactie van Tea Guys:So sweet of you Charlene :)

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Thanks Ivan!