Beoordelingen van Tea Guys Amsterdam

Recente recensies van Tea Guys Amsterdam

5 sterren na 204 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Best in town !

Reactie van Tea Guys:Bedankt weer Werner!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ! Nog nooit ergens Cream cheese met een drankje gedronken maar het is echt te lekker !

Reactie van Tea Guys:Dankje Shabnam! :)

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere bubble tea. Het is echt een aanrader voor bubble tea fans. Als je van tevoren besteld dan staat het op tijd voor je klaar. Dank je wel voor jullie service =D

Reactie van Tea Guys:Graag gedaan en tot snel weer YipShing! :)

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bubble tea, maar 20 minuten na de afhaaltijd pas klaar. Wij hebben totaal 45min na het online bestellen buiten moeten wachten voor 2 drankjes.

Reactie van Tea Guys:Sorry S! Vergeef ons, we doen ons uiterste best. We hadden de website moeten uitzetten :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste TeaGuys, Normaal ga ik met ontzettend veel enthousiasme naar jullie bubble tea shop en ga ik ook met enthousiasme weg. Niet voor niets zijn jullie mijn favoriete bobashop van Amsterdam (misschien zelfs van heel NL ;)). Echter was ik deze keer wel teleurgesteld. Wij hadden voor 13.50 aangegeven de bestelling op te komen halen en toen we daar eenmaal kwamen was al een deel van het lychee โ€œijsโ€ gesmolten wat ik normaal nooit heb. Dat was het probleem nog niet echt, het probleem zat hem namelijk in de tapioca pearls. Deze waren niet goed gekookt (nog bruin ipv zwart), flavorless , hard en niet chewy. Ik had het idee dat sommige pearls ook half kapot waren ipv heel. Vandaar dat ik niet heel erg van mijn boba kon genieten wat ik anders wel altijd doe bij jullie! Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze recensie.

Reactie van Tea Guys:Hallo Ha, We koken we boba altijd op dezelfde manier, we gaan kijken wat er is gebeurd. Bedankt voor je feedback! Kan je ons een DM sturen met de datum en tijd van je bestelling?

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Is good!

Reactie van Tea Guys:Ty Ty! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ™

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ze maken lekkerste bubble tea van NL

Reactie van Tea Guys:Bedankt! We doen ons best ๐Ÿ˜

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere boba-tea. Lekker veel boba wat echt waar voor je geld is en het is niet duur duurste drankje is 6 euro en je krijgt vet veel drinken. Tip is wel zo vroeg moeglijk gaan als je tegen 2 of 3 gaat heb je kans lang in de rij te staan, wij hadden mazzel want de site was nog niet dicht dus hebben besteld en later opgehaald. Echt een aanrader

Reactie van Tea Guys:โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker ๐Ÿ˜Š maar wel een tikkie te zoet, ondanks 50% minder zoet...

Reactie van Tea Guys:Hey Wout, Probeer eens een ander drankje, de creams blijven wat zoeter door de cream laag :)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en goede kwaliteit! Ik ben er deze week al drie keer geweest! :)

Reactie van Tea Guys:wowww โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ˜

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ˜Š

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd Top๏ผ

Reactie van Tea Guys:Thank you!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de Pink Lychee Cream besteld. De cream cheese vond ik een beetje aan de zoute kant, maar gemixt was het prima. Aan de service heb ik niets op aan te merken. Het zou alleen fijn zijn geweest als de bestelling klaar was op het aangegeven tijdstip, maar gezien de drukte snap ik dat dit niet mogelijk was.

Reactie van Tea Guys:Dankjewel! We doen ons best om de aangegeven tijd aan te houden, dit lukt vaak niet op de spits momenten, tenzij er ver vooruit is besteld. Vrij-za-zo wordt heel moeilijk voor ons :(

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super aardig, houden rekening met je wensen

Reactie van Tea Guys:Always :)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Tea Guys:Yaayy!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zondag de blueberry Cream was geweldig! Gister smaakte hij meer naar ijs dan blueberry. Hopelijk de volgende keer weer zoals we van jullie gewend zijn.

Reactie van Tea Guys:We gaan hier wat mee doen! Dankjewel

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De taro bubble tea was supeeeeeer lekker. Tot nu toe van alle smaken die ik heb geprobeerd (brown sugar, matcha) het beste. Ik vond de tapioca ballen wel te zacht vergeleken met mijn laatste besteling. Ook hadden jullie mijn drankje op tijd klaar super snelle service! Ik ga hier vaker komen ;)

Reactie van Tea Guys:Hopelijk zien we je weer snel. Tapioca structuur kan licht verschillen aan de hand van wanneer je een drankje consumeert. Het blijft een natuurlijk product :). We doen wel ons best om deze zo consistent mogelijk te houden

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service! Ondanks eigen fout met het aangeven van verkeerde afhaaltijd, toch nog opnieuw bestelling voor me gemaakt.

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

chewy sugar carby goodness, love you forever

Reactie van Tea Guys:We love you too LJ ๐Ÿ˜Šโค๏ธ

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Love the looks, the taste and the order-pick up construction works great!

Reactie van Tea Guys:Thank you Maya!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys: ๐Ÿ™

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben voor het eerst geweest en heb een pink lychee cream en brown sugar boba besteld. Helaas waren de boba's super hard om op te kauwen en vond ik het zonde, ondanks ik zoveel goeie verhalen heb gehoord van TEA GUYS. Ik denk niet dat ik de volgende keer weer naar daar wil gaan als ik voor boba zal kiesen.

Reactie van Tea Guys:Hoi CB, Je vond de boba te hard? Kan het komen dat je je drankje pas veel later hebt gedronken? Want wij staan bekend om onze zachte, maar toch chewy boba structuur. Geef je ons nog een kans? ๐Ÿ˜Š

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk een bestelling te plaatsen. Drankjes stonden precies op tijd klaar en waren geweldig lekker! Zeker aanrader voor goede boba!

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe klant gebracht en ze vond het heerlijk !

Reactie van Tea Guys:Leuk om te horen Werner! :)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!! Best tea store ever!

Reactie van Tea Guys:So sweet of you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Too service en kwaliteit zoals altijd!

Reactie van Tea Guys: Bedankt weer!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje die drankjes, super leuk personeel

Reactie van Tea Guys:๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEEEEERLIJK ZOALS GEWOONLIJK

Reactie van Tea Guys:๐Ÿคฉ

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

It was very delicious and the service was perfect! We definitely coming back!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik neem altijd taro zonder taro pasta vanwege de textuur. Dit keer leek het alsof ze me gewoon een beker met taro pasta hadden gegeven. Echt heel vies. Vind de inconsistency irritant worden.

Reactie van Tea Guys:Hoi Christine, Stuur je ons even een DM? Als je aangeeft dat je geen Taro puree wilt, hoort dat er ook niet in. We gaan het met je goedmaken

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuke werknemers en lekkerste boba!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal vind ik bubble tea niet lekker, maar de bubble tea bij tea guys is precies goed. Hier kom ik altijd terug .

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Ivo!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste. Boba. Thee. Die. Ik. OOIT. Gedronken. Heb!!!!!! Zonder te overdrijven ๐Ÿ˜ De brown sugar is mijn absolute favoriet. Super blij dat een vriend van mij, mij heeft geรฏntroduceerd met dit zaakje!

Reactie van Tea Guys:Awww zo lief Ruby!! ๐Ÿ™

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

All you need is.. TEA (from Tea Guys)! Everything 11/10

Reactie van Tea Guys:Thank you so much L.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Blijft de lekkerste ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Ik had de mango cream en lychee. Het was in 10minuten klaar. We hadden via de site besteld en we konden het zo ophalen! Vriendelijk mensen en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Tea Guys:Bedankt en tot snel weer Drilona :)!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn go to flavour is altijd Taro coconut, maar deze keer wilde ik wat anders, en dit viel goed in de smaak! I loved the red bean tea โ™ก Ook super fijn dat ik mijn ophaaltijd naar wat later heb kunnen verzetten. You guys are the best!

Reactie van Tea Guys:You are so welcome Anna!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Thank you Kiet!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk as always

Reactie van Tea Guys:Thanks Eva!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

99 problems but a tea ainโ€™t 1

Reactie van Tea Guys:Dankje LJ!!!! :)

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als kwaliteit en service belangrijk zijn voor je. This is the place to be then !

Reactie van Tea Guys:Superlief Werner! Tot snel weer :)

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was suuuper lekker! Alleen waren de extra tapioca balletjes en extra zoet vergeten โ˜บ๏ธ

Reactie van Tea Guys:Hoi Chita, We zien bij jouw bestelling 50% suiker staan ipv extra zoet. Kan dat kloppen?

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Thanks for the extra sweet yoghurt!

Reactie van Tea Guys:You are welcome Iram !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bubble tea en boba tea! Jammer dat ik van te voren had besteld en bij aankomst mn bestelling nog niet eens in de maak was... helaas door het lange wachten een boete erbij๐Ÿ˜ฃ

Reactie van Tea Guys:Hoi Kayleigh, We doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd klaar te hebben. We zien dat jouw ophaaltijd op zondag om 15:10 was. Dit is onze absolute spits. Excuses voor het wat langer wachten en erg vervelend van die boete :((

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was in orde. Ik hoefde niet te wachten of in de rij te staan. Echt super lekker!! Misschien gewoon een tip. Voor het ophalen van de bestelling de klant controleren. Want wij worden niet eens gecontroleerd. Dus een random persoon zonder iets te zeggen of bevestiging kan een bestelling ophalen.

Reactie van Tea Guys:Hoi Renz, Bedankt voor je review. Bij het afgeven vragen we altijd een naam, zodoende we weten welke bestelling bij jou hoort :).

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom regelmatig en vind het altijd heerlijk. Nu voor het eerst online besteld. Ik had 20 minuten gerekend, maar was 5 minuten eerder. Bestelling stond er al, maar ik had indruk dat die er al langer stond. Ijs gesmolten, lauw, veel minder lekker dan anders helaas. Volgende keer neem ik wachttijd voor lief.

Reactie van Tea Guys:Hoi Suzanne, Wij maken online bestellingen meestal 8-10 min vooraf de ophaaltijd. Zodoende dat men niet hoeft te wachten als je het komt ophalen. Als je het gelijk opdrinkt kan je beter inderdaad in de shop bestellen. Als je dit naar huis meeneemt, maakt die extra 5 min niet zoveel uit :)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Really good drinks and wide selection, I would say they are the best bubble tea spot in Amsterdam.

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Abigaรซl!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de honey dew milk tea van Tea guys geprobeerd en ik vond dat het heel lekker was gemaakt. De service, sfeer en bekers van de Tea guys vond ik verder ook heel mooi en goed.

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Neseren! Goed om te horen dat de Honeydew heeft gesmaakt :)

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste bubble tea zaken in Amsterdam. Personeel is erg vriendelijk en ik kom er graag!

Reactie van Tea Guys:Dankje Yulia!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top Bubble tea, we komen hier altijd

Reactie van Tea Guys:Lief!!! ๐Ÿ™๐Ÿ™

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd genoten !

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Always the best in town! Vriendelijke staff, leuke packaging en gewoon friendly always

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier vaker en heb altijd super lekkere bubble thea! Dankjewel voor de vriendelijke service en heerlijke drankjes :)

Reactie van Tea Guys:Dank je wel Nevin โค๏ธ

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Tea Guys:Thanks Mandy ๐Ÿ˜Š

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

The best of the best !

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Reactie van Tea Guys:Thank you!!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestje om bubble tea te drinken, zeker in combinatie met matcha. Idealiter bieden ze binnenkort ook de optie om de bubble tea helemaal zelf samen te stellen (ik zou deze bijvoorbeeld graag met een shot espresso willen).

Reactie van Tea Guys:Hoi Chan, Bij ons in de winkel heb je de optie om je drankje zelf samen te stellen. We kunnen bv een shot koffie doen in elk drankje. Wij hebben niet alle mogelijkheden op ons menu staan. Echter is alles mogelijk (niet op drukke momenten)

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Good boba, good service :)

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben heel erg van jullie bubble tea. Voornamelijk de matcha en de strawberry cream. Die zijn altijd fris en goed van smaak.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste drankjes die er bestaan. Ik kom er vaak en de cream cheese drankjes zijn altijd even lekker! Vriendelijke medewerkers. Jammer dat ze niet bezorgen, want anders zou ik het elke dag drinken!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste bubble tea in NL!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Timing, taste, service 11/10. Always 1% โค๏ธ

Reactie van Tea Guys:So sweet of you LJ, always that extra 1% for you girls โค๏ธ

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en altijd met even veel zorg klaar gemaakt, of het nou rustig of druk is! Alle drankjes tot nu toe lekker en personeel is altijd super vriendelijk!

Reactie van Tea Guys:โค๏ธโค๏ธ

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste boba van Nederland! Het is snel klaar en ze zijn zรณ vriendelijk. Mijn vaste stekkie.

Reactie van Tea Guys:Lieff!! Tot snel weer Francis

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Best bubble tea in town! In the Netherlands!!!

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ๐Ÿฅบ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Boba tea incl cream cheese, HEAVEN

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site om maklelijk te bestellen, precies op de aangegeven tijd klaar en snel erin en eruit dus perfect als je onderweg bent! De boba zelf was erg lekker en helemaal vol tot de rand dus echt geweldig voor de prijs๐Ÿ‘

Reactie van Tea Guys:Thanks Jamie! We zijn blij dat je ervan hebt genoten :)

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste boba in Nederland & een mega aardig team (wat je ook niet overal ziet)!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie tea is altijd super lekker en jullie zijn altijd super aardig! Maar ik heb weleens vaker als ik online bestel het toch niet helemaal klopt. Het zijn meestal kleine dingetjes. Maar dat is wel een klein beetje jammer, maar niet heel erg. Bijvoorbeeld de laatste keer had ik mango poping aangevinkt maar kreeg ik mango yelly. En een andere keer drukte ik op bobba inplaats van crystals pearl maar kreeg ik toch crystal pearls. Als er op die dingetjes iets beter word gelet is alles gewono top!

Reactie van Tea Guys:Hi Dรกniel, Bedankt voor de feedback. We gaan hier nog meer op letten! ๐Ÿ™

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en super lekkere drankjes๐Ÿ˜Š Dankjewel!๐Ÿ˜

Reactie van Tea Guys:Thanks Nevin โค๏ธ

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd nice!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Superaardige mensen, nette winkel, snel geholpen en heerlijke drankjes. (Beste van Amsterdam)

Reactie van Tea Guys:Aww dat is lief Jerry!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Love it!

Reactie van Tea Guys:Thanks Naomi!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zie mijn review op Google over de online bestelling (Tie). Dat is deze bestelling. Kon de auto nergens parkeren dus maar op een laad en losplaats gezet om het snel op te halen. Toen moest ik dus nog 6 minuten wachten... Zou 15:40 gereed zijn maar ik kon zien dat mijn bestelling pas nadat ik had aangegeven dat ik nog wacht op mijn online bestelling. Ik had het idee dat de online bestelling over het hoofd was gezien want de counter was bezig met het opnemen van de reguliere bestellingen aan de counter. Als je aangeeft dat het niet altijd gegarandeerd is dat de bestelling op de aangegeven tijd klaar is moet je kunnen accepteren dat je ook ontevreden klanten krijgt.

Reactie van Tea Guys:Hoi Mia, We doen ons uiterste best om alles op tijd klaar te hebben. Vergeef ons als we 6 minuten uitlopen op een bestelling ๐Ÿฅบ

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de mango cream en peach cream besteld, love it!

Reactie van Tea Guys:Bedankt! :))

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond meteen klaar toen ik aankwam! Zoals altijd weer snel en superlekker!

Reactie van Tea Guys:Dankjewel!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™โค๏ธ

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Tea Guys:Awww dat is lief Mo! Tot snel weer :)

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben verslaafd

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Reactie van Tea Guys:Thank you Cindy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Haha your message will be passed to our girls!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De cheesfoam was super zout van zowel mijn drink als die van mijn vriend. Ik heb daar vaker gehaald wat normaal wel lekker is, maar vandaag was die abnormaal zout en dus niet kunnen genieten

Reactie van Tea Guys:Hoi Don, Kun je ons een berichtje sturen op instagram? @Teaguysnl We gaan intern even kijken wat er is gebeurd

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom heel vaak bij Tea Guys en de service is altijd perfect, de boba is de beste die er is en het is los van mijn ouders het enige wat ik ga missen wanneer ik verhuis naar het buitenland

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestelling snel klaar gemaakt voor afhalen.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, gezellige mensen! Bubble Tea Altijd lekker en goed op smaak! Echte aanrader beste van NL !!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lovely as always

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker alleen wel vergeten om de poppings toe te voegen bij een drankje..vandaar 3 sterren ipv 5.

Reactie van Tea Guys:Sorry Linda! Geef het de volgende keer even aan, dan maken we het goed met je :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de lekkerste.

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, op tijd klaar gemaakt bij aankomst :)

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

GOOD FOOD, GOOD MOOD

Reactie van Tea Guys:haha thank you so much Chanel!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, snel mijn bestelling klaar gemaakt. :)

Reactie van Tea Guys:Dankje Phakhee en tot snel weer :)

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel te bestellen via de site. Veel opties hoe je je drankje wilt. Bij ophalen stond de bestelling klaar, hoefde niet te wachten. Heel klantvriendelijk, voelde me meteen welkom. Bekers zijn van goeie kwaliteit, goed verpakt om mee te nemen. Drinken zelf zijn heel lekker. Mijn favoriet is Original Milktea met boba, balans tussen melk en thee is perfect en de boba's zijn lekker chewy. Misschien beter als er minder ijsklontjes waren, verwaterd je drinken namelijk wanneer het smelt. Voor de rest een top bubbleteawinkel, definitely mijn favoriet. Was het waard om 1,5uur heen en weer te rijden.

Reactie van Tea Guys:Hoi Chanel, je kunt in de comments aangeven dat je minder ijsklontjes wilt of geen ijsklontjes :)

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Nieuwe verslaving. Vriendelijk personeel en lekkere bubble tea!

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de TeaGuys bubble tea is altijd naar verwachting. Onwijs lekker en begroet met een lach bij het afhalen. Vandaag voor het eerst de chai latte geprobeerd. Hoewel ik het naar voorkeur warm lekkerder vind is de chai latte toch wel aan te raden aan de chai latte liefhebber.

Reactie van Tea Guys:Thanks Bryan!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super klantvriendelijk

Reactie van Tea Guys:Dankje voor je lieve woorden Mohammed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, veel variaties en ze werken hygiรซnisch. Mijn online bestelde drankjes stonden precies warm klaar op aangegeven afhaaltijd! Thanks guys!

Reactie van Tea Guys:Thank you Jane!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

ik weet dat het lekker ging zijn maar hij viel op de grond so i didnt have a chance to taste it ๐Ÿ˜”

Reactie van Tea Guys:Aww so sorry to hear, can you send us a DM?

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd gewoon super lekker! En altijd klantvriendelijk. Geweldig

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super delicious brown sugar syrup with the boba and the cream cheese layer in the fruit slushees is also really tasty!!!

Reactie van Tea Guys:Thank you Isa :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Matcha was heel goed. En mogelijk om zonder ijs te doen. Goede smaken en aardig team. Jammer dat het niet warm geserveerd kon worden.

Reactie van Tea Guys:Hoi Mei, Dankje voor de feedback! ๐Ÿ™ We gaan zsm kijken naar mogelijkheden om de matcha latte ook warm serveren :). Warm is nu al wel mogelijk voor de Original Milk Tea en de Taro varianten

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijk en uiteraard heel lekker! Kreeg zelfs een extra drankje

Reactie van Tea Guys:Dankje Dylan! ๐Ÿ™

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!! Taste like home ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Reactie van Tea Guys:Awwww zo lief!! ๐Ÿ˜

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was goed afgehandeld :) Ik was er al wat eerder, maar mijn bestelling werd toen alsnog gemaakt ๐Ÿ˜

Reactie van Tea Guys:Dankje wel Phakhee! ๐Ÿ™

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldig

Reactie van Tea Guys:Hier doen we het voor! ๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

I was welcomed by the friendly staff and my order placed online was ready on time (early, in fact). The bubble tea was - no word of a lie - the best I have ever had. The mango cream was particularly amazing. I will definitely be back next time I am in Amsterdam!

Reactie van Tea Guys:Thank you for leaving such a sweet review Christina! ๐Ÿ˜Š

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste boba

Reactie van Tea Guys:โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben zo lekker genoten van de tea! We waren alleen vergeten om te shaken maar dan nog was het super tasty!! Bedankt Teaguys!b

Reactie van Tea Guys:Dankjewel!! :))

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig

Reactie van Tea Guys:Thanks Jaylee! ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Awesome as always, the folk i bought it for instantly got hooked as well. All in all, great bubbletea

Reactie van Tea Guys:Appreciate your lovely words Caesar! ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd 10/10

Reactie van Tea Guys:wooww 10/10 wat een mooi compliment ๐Ÿ™๐Ÿ™

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nice place , really tasty!

Reactie van Tea Guys:Thank you Huimin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service, heel snel en heel aardig!

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Rockey! ๐Ÿ™

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

ik moet helaas zeggen dat het dit keer ja hoe moet ik het zeggen zonder iemand zijn of haar gevoelens te raken.... ..................ja het was dit keer toch weer ontiegelijk lekker. :)

Reactie van Tea Guys:Haha echt lief van je Edwin, dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

The best in town

Reactie van Tea Guys:Thank you Shelley! ๐Ÿ™

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Just awesome!

Reactie van Tea Guys:You are awesome Anja :)!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

This bubble tea hits different. Get into it guys!

Reactie van Tea Guys:Thank you Daim! :)

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bubble teaโ€™s waren echt lekker. Ze waren fris en je proefde de thee goed. Ze waren precies goed zoet en helemaal niet bitter. Im in love!

Reactie van Tea Guys:Bedankt voor de lieve woorden Anja! ๐Ÿ™

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekkere thee. Eindelijk een vegan versie. Niet omdat ik zo vegan ben maar omdat ik lactose intolerant ben รฉn dan is de smaak ook nog verrassend goed ๐Ÿ‘๐Ÿพ.

Reactie van Tea Guys:Dankje Feli, goed om te horen! :)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ordered online, was ready when I arrived. Taste very good! Price is also reasonable. Please start to delivery!!

Reactie van Tea Guys:Thank you Juliet, we are looking into delivery options :)

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Very tastefull and friendly staff

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Febriani!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Great!

Reactie van Tea Guys:Thanks Arno๐Ÿ™๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste boba

Reactie van Tea Guys:Dankje Aliyah, dat is lief van je om te zeggen โค๏ธ

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿคฉ๐Ÿ™

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tan2 spange boba

Reactie van Tea Guys:SO naar jou bro! ๐Ÿ˜œ๐Ÿฅฐ

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Thank you ๐Ÿ˜Š

Reactie van Tea Guys:Thank you Tatiana!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ˜

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

I really liked your bubble tea :) it was done pretty fast and your logo/cups catch attention :) i will defo come back, good luck guys!

Reactie van Tea Guys:Thanks Nika and see you soon again๏ผ

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

BESTE BUBBLE TEA VAN AMSTERDAM! KEN ER ECHT GEEN EEN DAT BETER IS. DE MENSEN DIE ER WERKEN ZIJN OOK ECHT VRIENDELIJK. ZE BOUWEN OOK SNEP EEN BAND OP MET DE KLANT EN DAT MAAKT HET OOK NOG LEUK OM JE BUBBLE TEA TE HALEN TOP! TOP! TOP! KAN ER ECHT NIETS ANDERS OVER ZEGGEN.

Reactie van Tea Guys:Wat lief van je Latoya! Dankjewel ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, had zelf nog nooit crystal boba geprobeerd! Jammer dat er geen bezorging is in zuid-oost, anders zou ik elke week bestellen๐Ÿ˜Š

Reactie van Tea Guys:Dankje Christel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

One of the best bubbelteas I had so far. The honeydew milktea was heaven in a bottle๐Ÿ˜. Highly recommend that one!!

Reactie van Tea Guys:Aww thatโ€™s sweet of you Lulu ๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom besteld bij jullie omdat het normal gesproken zeker 5 sterren waar is. Maar er was toch echt iets verkeerd aan de mango en aardbei shake die ik vandaag kreeg. Aparte smaak wat ik wel heel jammer vond.

Reactie van Tea Guys:Hoi Tarik, Kun je ons een DM sturen? We willen graag achterhalen wat er mis was gegaan.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tasty treat

Reactie van Tea Guys:Thank you Ona! :)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Reactie van Tea Guys:Lief Shelley! ๐Ÿฅฐ

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste authentieke drankjes ever. We want more!!! Tot gauw.

Reactie van Tea Guys:Yaay!! :)

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk een snelle service, heerlijke bubbletea en aardig personeel.

Reactie van Tea Guys:Dankje Anito! ๐Ÿ˜๐Ÿ™

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Best tea in Town!!

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Neil!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker en klaar wanneer ze hadden aangegeven. Zeer vriendelijk

Reactie van Tea Guys:Thanks Zoรซ ๐Ÿ˜๐Ÿ™๏ผ

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste boba die ik ken!

Reactie van Tea Guys:Zo lief van jou Aliyah๐Ÿ™๐Ÿ™

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer top

Reactie van Tea Guys:Yay thanks Shir! ๐Ÿ˜

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Dankje An!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse drankjes, genoeg variaties, je kan eindeloos combineren. Supervriendelijke jongens! Ik ben blij dat ik toch heb kunnen bestellen ondanks de drukte die ze altijd hebben. Top ga zo door

Reactie van Tea Guys:Zo lief Shirley! ๐Ÿ™

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

45 minuten voor 14 drankjes is best lang. Daarna zonder opschrift of sticker uitzoeken wat het precies was, bleek ook een uitdaging. Verder wel genoten van de drankjes.

Reactie van Tea Guys:Hoi Kelly, Bedankt voor de feedback. Een bestelling met 14 drankjes drankjes maken kan wat langer duren, omdat we elk individueel drankje per bestelling maken. Maar we zullen in de toekomst zeker letten op het beter aangeven om welk drankje het gaat :)

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke bubble tea!

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Brandon!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

That was sum good boba

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was een grote bestelling, op tijd klaar, goed ingepakt, vriendelijke medewerkers en super lekker!

Reactie van Tea Guys:Dankje Patty!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste bubble tea in Amsterdam! Keep on going guyโ€™sssszzzzzzzz ๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Tea Guys:Thanks Jordan! ๐Ÿฅฐ

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

One star drop for the hard texture of the tapioca balls. The drinks I ordered tasted good though! The taro purรฉe is delicious. Pls keep up the good work. Pls consider to bring hot version of the drinks to the menu.

Reactie van Tea Guys:Thanks May, weโ€™ll take your suggestion into consideration for sure! We are actually working on improving the tapioca texture ๐Ÿ™

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Amaaaazing!!!!!!! I love the mango cheese tea so much. The best one Iโ€™ve had definitely

Reactie van Tea Guys:Thank you Dita! ๐Ÿ™

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer dat ik hier wat heb gehaald. Eerste keer de Original, maar viel wel wat tegen. Tweede keer Brown Sugar en die viel zeker niet tegen! Top service ook. Zou wel aanraden om vooraf via de website te bestellen en op te halen. De eerste keer zijn we binnen gelopen en moest zeker wel 15 min wachten op 1 drankje..

Reactie van Tea Guys:So sweet of you Elvira! We horen graag hoe we de original voor jou kunnen verbeteren ๐Ÿ˜Š

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Love the bobaa.

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Taro milk tea deze keer genomen...Luv it!!!!! My favoriet is altijd de Honeydew milk tea !!!!!

Reactie van Tea Guys:Mooie keuzeโ€™s Charlene! ๐Ÿ˜

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Best boba tea in Amsterdam Love it

Reactie van Tea Guys:Thank you Marco!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

delicious as always!

Reactie van Tea Guys:Thank you so much Kristel!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Tea, aardige medewerkers Sindskort werk in de buurt van deze winkel en zal dan ook regelmatig een lekker drankje komen halen.. Zeker een aanrader als je van (ice) Tea houd..

Reactie van Tea Guys:Dankjewel Nathali en tot snel weer :)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:๐Ÿ™

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wellicht had ik hoge verwachtingen, maar ben niet weg van bubble tea van Teaguys. Het was onze eerste try-out. Zowel de tapioca milk tea als de honeydew milk tea was waterig naar smaak en daardoor โ€˜flauw van smaakโ€™. Wij hebben geen vergelijkingsmateriaal van teaguys, dus misschien zijn andere drankjes beter.

Reactie van Tea Guys:Hoi Hoi, Bedankt voor je feedback. We zien dat je de Honeydew en Taro Soja hadden genomen. We zouden jullie eens graag willen uitnodigen om ons originele recept te proberen. Alle andere varianten zoals soya wijken af van onze originele smaak. Zeker bij een bestelling van 50% minder suiker. Wij hechten erg veel waarde aan smaak en kwaliteit en proberen er alles eraan te doen dit juist niet waterig te maken. Ook voor de vegan varianten. We hebben nu Oat milk (Haver melk) in ons assortiment. Deze is romiger dan de soja. Zou je ons een bericht willen sturen via info@teaguys.nl? Wellicht kunnen we je overtuigen met de Oat milk We horen je graag :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!! De mango is mijn lievelings

Reactie van Tea Guys:So sweet Yasmin! ๐Ÿ˜

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Bubble Tea van Amsterdam zonder twijfel!

Reactie van Tea Guys:Dankje voor de lieve woorden Ap! ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere drankjes. Veel keus. Schone zaak. Snelle service.

Reactie van Tea Guys:Dankje Jane! ๐Ÿฅฐ

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious variations on what I am already used to. They have been able to distinguish themselves from their competitors! Tip: Order and pay online with your indicated pickup time and then you hardly have to wait because there is almost always a line outside ... ...That says enough... Nederlands: Heerlijke varianten op wat ik al gewend ben. Ze hebben zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten! Tip: Bestel en betaal alvast online met je aangegeven pickup tijd en dan hoef je bijna niet te wachten want er staat bijna altijd een rij buiten... ...Dat zegt genoeg...

Reactie van Tea Guys:Thanks Bobby! โค๏ธ

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Thank you Vanessa! ๐Ÿ™

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Soooo good!!!

Reactie van Tea Guys:So sweet of you Charlene :)

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Tea Guys:Thanks Ivan!