Bewertungen von Tea Guys Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Tim
20 September 2022
Le
18 September 2022
A.
7 September 2022

Always the best!

Scent of Bali
7 September 2022

Top!! tea in the centrum.

Gabrielle
4 September 2022
Daniel
29 August 2022

Goeie service, heel erg klantvriendelijk

Romy Dhillon
24 August 2022
Jasmin
23 August 2022

Was weer top zoals altijd!

Beratkan
22 August 2022
Sandrine
18 August 2022
Jasmin
11 August 2022

Was weer heerlijk zoals altijd!

Jasmin
10 August 2022
Iris
7 August 2022
Tara
2 August 2022

Lekkere Bubble tea met vriendelijke service

Mandy
25 Juli 2022
Raoel Bhondoe
18 Juli 2022

Top van C.J. Dat hij ondanks dat ik niet de juiste zoetheid had aangegeven het ter plekke bij ophalen meteen nog zoeter kon maken. Echte top service!

Dhelmar Trouw
12 Juli 2022

Drankjes waren goed op smaak, alleen zat er geen ijs in waar ik wel voor gevraagd had.

Antwort von Tea Guys

Hey Dhelmar, We zien dat je specifiek vroeg om 25% ijs. Dit zijn 3-4 ijsklontjes. We vermoeden dat deze reeds gesmolten waren toen je jouw bestelling kwam ophalen. Als het goed is waren de drankjes wel koud :-)

Brithney
9 Juli 2022

Always 5 start if I could give more I would! Echt beste bubble tea ❤️

Nikki
3 Juli 2022

Tea Guys is the place for bubble tea where it actually tastes like Bubble Tea. Thanks for bringing a little peace of Asia to Amsterdam. Tried the Kyoho Grape & Lime today - it’s amazing!

Jessica
3 Juli 2022

Thanks lieve mensen! Was weer lekker zoals altijd. Ik had niet veel tijd dus ging afhalen. Alles stond klaar toen ik aankwam :)

Andi
30 Juni 2022

Perfect! Thank you for the extra boba forgotten from last time, had double enjoyment this time :)

Chai
30 Juni 2022

I had always loved the products of Teaguys and their service however, there was a mistake they had known yesterday but was not corrected. They gave me a mango tea instead of a watermelon tea which I ordered. The girl who had arranged my order noticed it and send it back and told me there was a mistake however, after one or two minutes they gave it back to me and I asked if everything is good which she responded positively. We were a bit disappointed when we reached our house upon learning that we were given a wrong product. Overall, I still consider their products as one of the best.

Dian
17 Juni 2022
Omar
13 Juni 2022
Omar
9 Juni 2022
Andi
7 Juni 2022

Always great, except this time my boba was forgotten and I only realized after I was too far away, but otherwise great taste!

Joke
6 Juni 2022

Wanneer we in Amsterdam zijn, kunnen we Tea Guys haast niet overslaan. Absolute must!

N
5 Juni 2022
Anna
29 Mai 2022

Best Taro in town!

Vladimir Stoyanov
29 Mai 2022
Jennifer Tahloe
25 Mai 2022

Heerlijk!

S
18 Mai 2022

Ik vond het lekker en mijn vriendin ook we zaten met hun drankje examens te maken en het friste ons best wel op om door te kunnen maken en denken

Tommy
17 Mai 2022

Taste was good though a bit sweet, next time i should lower the sugar level. Despite there not being any boba in the tea(as request) i could still taste the sugar that's usually on them. I liked that:) and I like the cups

Nathali Gankema
16 Mai 2022

Super lekkere drankjes en super fijn personeel

Nathaniël
14 Mai 2022
Maan
8 Mai 2022

Wederom heerlijk

Sarah
4 Mai 2022

100% de beste van Nederland, klantenservice is ook geweldig. Nooit klachten gehad.

Maan
1 Mai 2022

Heerlijk

Amy
30 April 2022
Chu
25 April 2022

Heerlijk ass usual.

Jeiel Peroti
23 April 2022

Presentatie & smaak zijn 10/10

Jasmin
8 April 2022

Top, zoals altijd!

Ajiri
7 April 2022
R
5 April 2022

Super lekker!

Naomi Stegeman
30 März 2022

Geen verbeterpunten! Het is altijd goed van smaak en niet te waterig of te dik. Het is ook fijn dat je de zoetheid en het ijs kan aanpassen. Sowieso de beste bubble tea van Amsterdam!

elisa
28 März 2022

Super lekker, mango milk tea is mijn nieuwe favoriete smaak!

Glo
28 März 2022

Altijd lekker !! ❤️😍😍 ik blijf het maar halen

Lynn
27 März 2022

Overall nice but jelly was put in the drink even if not ordered. I dont like jelly and couldn't take a sip without having a mouthfull of it. Shame, kinda ruined the drink for that price. Besides that tasty like always

Antwort von Tea Guys

Hi Lynn, So sorry to hear :(. Many drinks have standard toppings included. It's mentioned in the description what is included. When ordering you also have the option to opt not to have the standard toppings. You can also let us know in the comment section, to make sure we get it right for you

Anouschka
26 März 2022
TK
22 März 2022

Lekker. Zag dat jullie een nieuw drankje hadden de coffee brown sugar boba. Ik had een mildere en wat romigere koffie smaak verwacht het was best wel sterk. Wellicht ben ik gewoon niet de juiste target group en is het juist perfect op smaak voor de echte koffie liefhebbers :)

Harshad
22 März 2022

Perfectly refreshing, exactly what I was looking for! Honestly, no area for improvement as it was one of the best Boba I've had.

Amy
21 März 2022

Korean milk tea was niet helemaal mijn ding maar de bestelling was helemaal prima!

Candice
18 März 2022
Linde Zwart
15 März 2022
Ela
26 Februar 2022

Delicious as always, thank you Guys! My favorite place in Amsterdam.

Cha
23 Februar 2022

super lekker zoals altijd, en top service

Ela
19 Februar 2022

Love the drinks! Definitely the best in town. Keep up the good work ;)

Alicia Henderson
15 Februar 2022

I tried the brown sugar & salted caramel tea, and it was honestly the best bubble tea I have ever had! I order super often from Tea Guys, but this is hands down the best flavour ever. Please keep this longer than just February!! I also got the mango milk tea which is always amazing. The tapioca pearls are perfectly chewy and soft. I've never had any issues with any drink i've ordered with Tea Guys and I'll always be 100% loyal to ordering here. Keep up the good work!!

Lo
14 Februar 2022

Het zou fijn zijn als je van de cream cheese opties ook kleinere kunt pakken want dit is voor mij gewoon te veel. Verder was het top, maar kon het toch nog iets minder zoet

Antwort von Tea Guys

Hey Lo, Je kunt de volgende keer aangeven om zonder extra toegevoegde suiker. Dit kun je aangeven in de comment sectie. Let wel op, dit kan niet bij elk drankje. Maar wel bij de meeste cream cheese varianten. Zal dan minder zoet zijn, maar niet veel minder hoor. Dit blijft toch een vloeibaar zoet toetje :-)

Ela
14 Februar 2022
Noah
7 Februar 2022

Freaking amazing!

Nikki
5 Februar 2022

Best bubble tea in NL! No tourist trap like a lot of the bubble tea places, but true Asian bubble tea. A lovely treat!

Annelies
5 Februar 2022

The “Brown sugar & Pistachio” (Oat milk, 50% sugar) and “Apple pie cream 🍎🍏” we ordered was delicous!!! Zeker een reden om terug te komen. Wij hopen dat er binnenkort een vestiging of pop-up store in Zaandam wordt geopend, zodat ook de Zaankanters van de heerlijke Tea Guys bubble tea, matcha en andere heerlijke drankjes kunnen genieten.

Zu-Rayda
31 Januar 2022

Online de bestelling gedaan en lekker snel klaar. Scheelde in de kou buiten wachten. Top service! En erg lekker😊

Antwort von Tea Guys

Dankje! :)

Abby
30 Januar 2022

Ik had 3 drankjes en zou het voor het eerst proberen. De mijne viel voor de deur 😭. De andere vonden hun drankje erg lekker en het was ook op tijd klaar. Helaas heb ik het nog steeds niet kunnen proberen…

Antwort von Tea Guys

Oh neee!! Stuur ons even een mailtje om alsnog éentje te proberen. Info@teaguys.nl.

Jaleesa
29 Januar 2022

Favorite in Amsterdam!!!

Antwort von Tea Guys

🙏😊

A
22 Januar 2022

Pink lychee was bomb. Easy to order online & pick up at the store.

Antwort von Tea Guys

❤️

Jo
17 Januar 2022

Zag er mooi uit, jammer dat ik pearls kreeg ipv poppings :(

Antwort von Tea Guys

Hey! Je had boba pearls en blueberry poppings aangeklikt. Was dit onjuist? We horen het graag

Mir
16 Januar 2022

Heerlijk!

Antwort von Tea Guys

🙏🙏

S
12 Januar 2022

De mango leek 100 suiker en de andere 25%, terwijl juist het omgekeerde was besteld.

Antwort von Tea Guys

Hey! Dit mag niet gebeuren. Stuur ons even een mailtje voor een passende oplossing. Info@teaguys.nl

Amy
11 Januar 2022

Perfect as usual!

Antwort von Tea Guys

Thanks Amy. Review much appreciated :)!

Raoel B
6 Januar 2022

Perfect zoals altijd!!!

Sunaina
2 Januar 2021

Heerlijk! Steeds opnieuw!

Sour
2 Januar 2021

Het was lekker en precies zoals ik de bestelling had door gegeven

LM
2 Januar 2021

Hele lekkere boba’s!! De tapioca parels waren de perfecte textuur. De brown sugar jellies maakten de taro milk tea helemaal af! Ook was de strawberry tea verrukkelijk en zeker voor herhaling vatbaar. We zullen hier zeker weer komen wanneer wij weer in Amsterdam zijn!!

Jennifer
30 Dezember 2021
Irene S.
23 Dezember 2021

Connoisseur tea artist!!

Sadaf
19 Dezember 2021

Delicious as usual!

Naina
16 Dezember 2021
Anna
6 Dezember 2021

Heerlijk

Naina
4 Dezember 2021
M
2 Dezember 2021
TB
26 November 2021

very lovely people, really appreciated tip

Mer
25 November 2021

Beste bubble tea that I’ve ever had

Fay
24 November 2021

Perfect ❤️

Marina
23 November 2021

Top drankje! Heerlijk

Nikola
22 November 2021
Meriam
20 November 2021

Heerlijk

Felicia
16 November 2021

Heerlijk! Mijn nieuwe favoriete smaak 😍

Sneakermouse
11 November 2021

Verslavend lekker. Beter is er niet!

Nathaly
7 November 2021

The best

Yasmin
6 November 2021

Superlekker, de chai is bij de eerste slokken best overheersend maar is daarna vrij weinig te proeven.. er mag wel dus wat meer chai in maar voor de rest was het zoals altijd heel lekker

Kiet
4 November 2021

First bubble tea ever and I loved it. Really nice people in the shop as well.

Zeenat Gul
31 Oktober 2021

Ik had de mango genomen zonder crystals en het was zo veel lekkerder, vooral met de aardbei poppings! Echt een verslaving!

Alisha
29 Oktober 2021

Alles is altijd op en top in orde! Ben hier al tig keer geweest, want er is nergens betere bubble tea dan bij Tea Guys. Altijd goede service, lieve en vriendelijke werknemers en uiteraard lekkere bubble tea. Niks anders dan lof :)

Thuy Le
28 Oktober 2021

Friendly and Delicious

Indi
25 Oktober 2021
V
25 Oktober 2021
Muriel
24 Oktober 2021

When ordered online no queues. Tea has stable quality!

Naomi
24 Oktober 2021

Altijd de beste kwaliteit!

Tenzin
20 Oktober 2021

Best bubble tea in Amsterdam !! Tasty as always 🧋🥰

TN
18 Oktober 2021

Heel aardig :^)

Helen
18 Oktober 2021

Verse zachte boba!!

Helen
18 Oktober 2021

Honey Dew Heaven! My latest addiction!

Angelina
15 Oktober 2021

Red grape cream 🍇 is een echte aanrader. Druif smaak bubble tea had ik nog niet eerder geprobeerd. Het was heerlijk, fruitig, niet te zoet of te waterig. De cheese was subtiel en niet overheersend. Dit was zeker de prijs en reis vanuit Groningen waard!

Werner Seedorf
14 Oktober 2021
Olivier
14 Oktober 2021
Hoi
13 Oktober 2021
Nathali Gankema
9 Oktober 2021

Heerlijke drankjes, super lieve en leuke mensen die er werken en altijd behulpzaam als er iets mist aan je bestelling etc Zeker een aanrader!

Nan
7 Oktober 2021

Deze keer viel het tegen ! Echt een teleurstelling omdat je altijd goed was gewend, smaak was flauw en tapioca (te)hard! Misschien doordat we (te)veel hadden besteld (7x) in 1 keer … geen idee .. echt jammer

Antwort von Tea Guys

Hey Nan, Dat hoort zeker niet. Kun je even contact met ons opnemen? info@gmail.com Ik zie dat je bij alle dranken minder suiker hebt genomen, dit kan de smaak wel aantasten. We adviseren altijd ons originele recept aan te houden, maar wij kunnen alles aanpassen naar de wens van de klant.

Abi
4 Oktober 2021

Always amazing! Their red grape cream is a must! it’s so delicious!!

Yasmina
2 Oktober 2021
Flora
27 September 2021
Chung
26 September 2021

Toffe crew, klantvriendelijk en snel geholpen.

V
17 September 2021
kim
16 September 2021
Chanell Magdalena
12 September 2021

Ik had een heerlijke taro besteld, ik was zeer tevreden en heb er echt van genoten! Ik kom zeker terug!

J
11 September 2021
Sara
10 September 2021

The sweet thai milk tea is heerlijk en personeel is heel aardig! Introduceer please oolong milk tea dan kom ik hier nog vaker :)

Bas
9 September 2021

Goed slokkie

Saskia Barker
8 September 2021

Ik ken geen betere. Altijd vriendelijk en meedenkend. Heerlijke drankjes, always on point.

Flora
5 September 2021
CCJ
31 August 2021

Super lekker! Zeker herhaling vatbaar.

Claire Helfrich
30 August 2021

Tea Guys zijn altijd top. Ik wil vaak wat verschillende varianten uitproberen, maar sommige smaken vind ik lekkerder dan anderen. Zouden jullie misschien in de toekomst een proef middag kunnen houden, waar we bijvoorbeeld verschillende bekertjes kunnen proeven (een soort samples)? Dat zou heel erg helpen!

DV
30 August 2021
Amy
27 August 2021
Annelies
25 August 2021
Miriam Moi thuk shung
21 August 2021
Mo
21 August 2021

Er zijn nu best wel veel Bubble tea winkels, maar Tea Guys is en blijft het beste 👌😍

Weihang
21 August 2021
Bren
20 August 2021

Heerlijk!

jenny barreveld
19 August 2021
Adel
15 August 2021
I j
14 August 2021

Zeer vriendelijk en top service!

Karim El Ouariachi
13 August 2021

Best bubble tea and great service!

Noelle Samuels
11 August 2021
Chung
8 August 2021

Zoals altijd vriendelijk en top service!

Ever
7 August 2021

Top!!! Het was heerlijk 😻

Betul
6 August 2021
R
6 August 2021

Ik vond de smaak niet lekker en best duur voor alleen melk en boba

Antwort von Tea Guys

Hoi R, Probeer eens onze items met 100%. We zien dat je 25% suiker hebt genomen, dan kunnen smaken niet goed naar boven komen. Hopelijk geef je ons nog een kans.

Charae
4 August 2021

Great like always!!

Renee
31 Juli 2021

Op aanraden van Kaomoji, super lekker 👌

Elsa
31 Juli 2021

Always good!!!

Jing
30 Juli 2021

Best in town

Lidewij
30 Juli 2021

Zoals altijd weer perfect

Angeline
29 Juli 2021

Is het niet een idee om met stempelkaarten te werken? Bijv 1 stempel per drankje

Antwort von Tea Guys

Hoi Angeline, Bedankt voor de suggestie! In de praktijk werkt dat voor ons niet heel lekker, maar we zullen er over nadenken 😊

Mo
27 Juli 2021
V
25 Juli 2021

Lekkere tea en aardig personeel

N.Joval
25 Juli 2021
Anna
24 Juli 2021

So happy that the limited black sesame was back for this weekend, I didn’t want to miss it! As always the taste was superb! I also ordered my favourite taro coconut ♡

anoniem
24 Juli 2021
Mo
22 Juli 2021
Karisma
20 Juli 2021

Heel snel geholpen en vriendelijke medewerkers!

Wing
20 Juli 2021

Helaas voor mij niet in de buurt, kwam er anders graag vaker. Goede service, leuk dat wij er een extraatje bij kregen. Zie je niet vaak tegenwoordig.

atom
19 Juli 2021
Raoel Bhondoe
16 Juli 2021

Ik betel vaak bij tea Guys alleen bij mijn laatste bestelling van 2 mango creamcheese was de smaak een stuk minder (het was minder zoet) En daardoor minder lekker. Ik vond dat wel jammer omdat ik altijd veel lekkerder gewend ben. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen

Antwort von Tea Guys

Hoi Raoel, Dankje voor de feedback en excuses voor de mindere ervaring. Zou je dit de volgende keer kunnen aangeven in de comments? Wij kunnen het overigens ook extra zoet maken, indien gewenst.

Werner Seedorf
15 Juli 2021
Antwort von Tea Guys

🙏🙏🙏

Coco Yau
14 Juli 2021

Kwam vanuit ver om nog om 20:00 uur bubble tea te halen. Even gebelt en via de website besteld. Vlak voor sluitingstijd opgehaald. Kom hier altijd als ik in Adam ben. De Bubble tea spot van Adam ! Tip: hebben leuke merch

Antwort von Tea Guys

Dankje voor je review Coco!

Lisa
14 Juli 2021

Vaste klant, vandaag was de Taro drankje niet zoals ik het gewend ben van Teaguys. Ook hoeveelheid blueberry poppin matig, normaliter zit er voldoende. Hopelijk was het eenmalig, kom snel weer langs om te proberen

Antwort von Tea Guys

Hoi Lisa, Dankje voor de feedback. We gaan kijken wat er mis is gegaan. Zou je dit bij je volgende bestelling kunnen aangeven in de comments?

Yasmin
14 Juli 2021

Super lekker as always

Sharon
11 Juli 2021

Ruime keus, ik heb nog lang niet alles geproefd 🤩 tot nu toe ALTIJD lekker

Stefanie
10 Juli 2021

Best bubble tea ever!

Antwort von Tea Guys

Thanks Stefanie! 😊

Rose
7 Juli 2021

drankje stond meteen klaar toen ik naar binnen liep, top service zoals altijd !

Antwort von Tea Guys

Hartelijk dank en tot snel weer!

Amanda de Jong
5 Juli 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Cindy
4 Juli 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Mags
4 Juli 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Mo
4 Juli 2021

Verrukkelijk

Antwort von Tea Guys

Thanks Mo!

Sonja Woei
3 Juli 2021

Wij komen uit Rotterdam en eerlijk? Geen enkele Bubble tea smaakt zo lekker als dat van jullie. En de vriendelijkheid is top

Antwort von Tea Guys

Wat een mooi compliment, we blijven ons best doen! 🙏

Werner Seedorf
3 Juli 2021

Happy Anniversary !!

Antwort von Tea Guys

Thanks Werner 😎

Noelle
30 Juni 2021

Heerlijk!!

Antwort von Tea Guys

Thank you!

Chung
29 Juni 2021

Snel en vriendelijk geholpen. :)

Antwort von Tea Guys

Dankjewel!!

Leen
29 Juni 2021

Ik ben fan...huge fan. De enige bubble tea winkel voor mij in Amsterdam🎉😁

Antwort von Tea Guys

Zo lief Leen!!

Yasmin
27 Juni 2021
Antwort von Tea Guys

😍

Donny
27 Juni 2021

Online bestellen was perfect. Alles stond precies klaar toen ik aankwam op de aangegeven tijd. Had zelf de Brown Sugar Boba + Cream Cheese, die zoals altijd perfect was!

Antwort von Tea Guys

🙏🙏

Ellis
26 Juni 2021

Heeerlijk!!!

Cleo
25 Juni 2021

Super lekker!

Antwort von Tea Guys

❤️

Werner Seedorf
24 Juni 2021

🔥🔥🔥🔥

Antwort von Tea Guys

🍏🍎

Mo
21 Juni 2021
Antwort von Tea Guys

Merci Mo!

C
19 Juni 2021
Helen
19 Juni 2021

De brown sugar bubble tea was echt lekker! Zou zeggen dat het goed vergelijkbaar is met wat je in Azië krijgt :) Kom zeker terug om hun andere smaken te proberen.

Antwort von Tea Guys

Dankje voor het mooie compliment Helen!

Angelique Vrees
18 Juni 2021

Toppers

Yasmin
16 Juni 2021

Ik heb al een aantal keer gehad dat ik de verkeerde poppings erbij krijg, ligt ook aan mij omdat ik het niet check en achteraf vind ik het wel lekker bij het drankje, maar toch even opletten bij het maken denk ik. :) Verder super lekker zoals altijd

Antwort von Tea Guys

Hey Yasmin, Thanks voor de feedback en dit gaan we intern nog eens goed doorlopen. Voor deze bestelling zie ik dat je de blueberry cream hebt besteld. Hier zitten standaard de crystal pearls in. Als je andere toppings wilt, kun je dat selecteren bij de opties.

Febo
16 Juni 2021
Antwort von Tea Guys

Feboo ❤️

Mo
16 Juni 2021

HOE KAN IEMAND DIT NIET LEKKER VINDEN !!!

Kadra
15 Juni 2021

Top

Mo
15 Juni 2021

Top Top Top

Fat
15 Juni 2021

Mijn favoriete plek.. tot nu toe was elke smaak lekker!

Werner Seedorf
15 Juni 2021
Alice
14 Juni 2021

Ik vond het een heerlijk drankje, lekker voor het lekkere weer! Ik ga zeker terug komen.

Tally
14 Juni 2021

Duizendmaal geweldig! Best in town!

Antwort von Tea Guys

❤️❤️

eldani
13 Juni 2021
Antwort von Tea Guys

Dankje Eldani! ❤️

Jennifer Chan
13 Juni 2021
Antwort von Tea Guys

Thank you!!

Jing
12 Juni 2021

Super lekker as alsways!!

Antwort von Tea Guys

Thank you so much for leaving a review!

Son
11 Juni 2021

Dit keer was de peach niet zo lekker omdat deze 4/5 deel uit cream bestond:(

Antwort von Tea Guys

Beste Sonny, Wat vervelend om te horen dat je niet hebt kunnen genieten. Waarschijnlijk is jouw drankje gesmolten en daardoor gemengd, dan lijkt het erop dat je veel cream hebt. Wij doen geen 4/5 van het drankje met cream. Cream maken is een zeer lang en kostbaar proces. Stuur ons even een email of DM.

Francisca
10 Juni 2021

Good as usual! Would there be an option for non-fat milk in the future? Thanks!

Antwort von Tea Guys

Hi Francisca, We’ll take a look into that. Thanks for the suggestion :)

Werner Seedorf
10 Juni 2021

Perfect like always !

Antwort von Tea Guys

🙏🙏😎

Cleo
7 Juni 2021

Super lekker!

Antwort von Tea Guys

Dankje Cleo!

Mo
6 Juni 2021

Meer sterren kan ik helaas niet geven.

Antwort von Tea Guys

❤️❤️❤️

Patty
4 Juni 2021

Stond precies op tijd klaar, vriendelijke werknemers en zoals altijd erg lekker!

Jazz
3 Juni 2021

Jullie verslaan alle andere bubble tea shops by far! Blijf zo doorgaan (tea)guys!

Romy Fluit
3 Juni 2021

Heerlijke bubbelthee en fijne bestelservice zodat je niet in de rij hoeft te staan!

Eva
3 Juni 2021

Erg lekker!

Nohaila
3 Juni 2021

Top service, ook nog een gratis drank erbij gekregen kon niet beter!

C Saharie
1 Juni 2021

Altijd top!!

M
31 Mai 2021
Sonja Woei
31 Mai 2021

Goede service...online Bestelling top..je komt binnen en je bestelling staat al klaar ,handig vooral als je uit Rotterdam komt. Dankjewel

Aroena
29 Mai 2021

Jammer van de deksel, nu worden de bekers geseald. Dit is echt niet te doen en je morst overal hierdoor!

Antwort von Tea Guys

Hoi Aroena, de bekers worden geseald als we weten dat je het gaat meenemen. Hierdoor gaat het juist niet lekken. Als je liever een deksel wilt, kan je dat aangeven in de comments

Danitsha
28 Mai 2021

Nog steeds de lekkerste Taro Coconut boba die ik tot nu toe heb gehad! De lychee en mango cream zijn ook heerlijk.

Yon
28 Mai 2021

Still tasty ass always

Beyza
27 Mai 2021
kimberly
27 Mai 2021

Beste bubble tea van Amsterdam en omstreken. Ook erg vriendelijk personeel

Victor
24 Mai 2021

Best boba around!

Dennis the Chef
24 Mai 2021

yummie yummie

Philip
24 Mai 2021
Shireayy
23 Mai 2021

Toppers!

Ilona
23 Mai 2021
Emine Ceylan
21 Mai 2021

Heerlijk!

Ali
21 Mai 2021

Zoals altijd lekker 🤤

Waleed
20 Mai 2021

Tasty tea en vriendelijke 👌

Werner Seedorf
20 Mai 2021

Tevreden zoals altijd !

H
18 Mai 2021

I expect for more topping, this is the reason why I paid for many extra toppings, but the toppings you gave didn’t worth with the price I paid. The plastic bag is really soft and it was nearly break, luckily I recognized that, otherwise I would have lost two big cups.

Antwort von Tea Guys

Hi Han, Was the toppings not enough? We have standardized all topping sizes, so its should be the same everytime. Regarding the plastic bag, we have re-useable stronger plastic bags. You can ask for it . We hope you still were able enjoyed your drinks though

Petite Gifts
17 Mai 2021

We komen graag bij Tea Guys. De Boba drankjes smaken hier het lekkerst! Onze favoriete spot in Amsterdam 👍

N
17 Mai 2021
Chay
17 Mai 2021
Chloë
17 Mai 2021
.
16 Mai 2021
Dian
15 Mai 2021
Alan
15 Mai 2021

Goed drinken 👍

Chayenne Angél
15 Mai 2021

In het begin was de brown sugar heel zoet wat heerlijk was. Nu begint de zoetheid af te nemen wat jammer is.

Antwort von Tea Guys

Hoi Chayenne, De brown sugar is niet veranderd en wij hebben dezelfde hoeveelheid aangehouden zoals altijd. Als je extra zoet wilt, kunnen we extra brown sugar voor je zetten, hoop dat dat een goede oplossing voor je is :)

Natsu
15 Mai 2021
Francisca
15 Mai 2021

Good as always!

Lisa
15 Mai 2021

Goede en snelle service, heel vriendelijk en persoonlijk en de boba is soooooooooooo lekker!! Vooral alle cream cheese boba's!

Diana
13 Mai 2021

De beste bubble tea … Daar wil ik wel een uurtje voor rijden naar Amsterdam ❤️ I love it

Werner Seedorf
13 Mai 2021

Love the crew and the drinks. Perfect as always!

Joke
12 Mai 2021

De Matcha Latte met sojamelk is zeker aan te raden voor de Matcha liefhebbers!

Sora
12 Mai 2021

Het bestellen via de website was gemakkelijk en bij aankomst stonden de overheerlijke Boba teas, die ik besteld had, net klaar!

Francisca
11 Mai 2021
Chung
8 Mai 2021

Goed geholpen door de meiden.

Yon
8 Mai 2021

De mango had wat zoeter gemogen ik heb hem wel een lekkerder gehad van tea guys

Mads
7 Mai 2021

1 thee was verkeerd in de bestelling er werd gelijk een nieuwe gemaakt die gratis large werd en ik kreeg de andere overgebleven er gratis bij geweldige service ik kom zeker nog een keer

Arjan Filmer
7 Mai 2021

Hij zit heeeeeeerlijk m’n nieuwe hoodie Love you Guys! See ya next time!

Arjan Filmer
6 Mai 2021

Superfijne teabar! Altijd vriendelijk, hoe druk het ook is

Andjalie
5 Mai 2021

Toppers!!! The best bubble thee's❤️

Vivienn
4 Mai 2021

I really love the matcha en pink watermelon milk tea's. De Thai milktea was not really up to my liking. It didn't taste like the thaimilk tea's I'm used to

Rose
3 Mai 2021

Altijd fijn om mijn bubble tea bij tea guys te halen! Ik ben een week na de opening voor het eerst geweest en ben hierna met plezier blijven komen en raad ze ook echt aan als iemand vraagt voor een goede plek om bubble tea te halen. Blijf zo doorgaan!

Sylke
3 Mai 2021

Hey meisje achter de balie had super leuk haar. Ik vond de lyche iced tea zonder cream heel lekker en de mango poppings ook alleen dezwarte poppings vond ik niet zo. Het was jelly achtig en popte niet in je mond.

Kaelan Roos
3 Mai 2021

Really good bobas! absolutely love the pearls and the matcha! Always on time with pickup, super fast:D 11/10

Tyra
2 Mai 2021

Beste bubble tea ever!! Goeie kwaliteit en top service! Ik crave wekelijks naar Tea Guys! 😄

Mirjam
2 Mai 2021

Lekker!

Yon
2 Mai 2021

Super lekker beste bubble tea van Amsterdam

Chanel
1 Mai 2021

Makkelijk te bestellen via de site. Veel variatie. Bestelling stond meteen klaar, ook al was het heel druk. Mensen zijn vriendelijk. Drinken is lekker en goed van smaak, ook veel opties (bijv minder zoet). Zeker een aanrader.

Francisca
1 Mai 2021

Delicious

Mad
1 Mai 2021

Heerlijk weer zoals altijd. Alleen jammer dat de verpakking is veranderd. Geseald aan de bovenkant en geen deksel meer, zodat je de creamcheese er niet uit kan zuigen.

Antwort von Tea Guys

Hoii, de deksels zijn weer terug. De sealen meestal de bestellingen die online binnen komen. Als jij een deksel wilt, kun je dat aangeven bij de comments

Francisca Sutedjo
29 April 2021

Maybe for points/stamps, can you do per amount of cups ordered (1 cup = 1 stamp) instead of per order like now?

Shen
27 April 2021

Snel, makkelijk en lekker!!!

Grace
27 April 2021
Yon
27 April 2021

Super lekker en vegan te maken bubble tea

Jamai
27 April 2021

Ik werd snel geholpen maar ik wist niet of ik in de rij moest staan of dat ik gelijk naar binnen mocht lopen om mijn bestelling af te halen. Het drinken was heerlijk

G
27 April 2021
Rianty
27 April 2021

SUPER LEKKER!

Mo
27 April 2021
Mo
26 April 2021

TOPPERSSSSS

Siegfried
26 April 2021

De lekkerste bubbletea van Nederland!!! En wij vinden de Taro-Coconut variant het allerlekkerste!!!

Moon
26 April 2021

Always delicious!!!

Werner Seedorf
25 April 2021

Good as always!

Angeline
24 April 2021
Dly
20 April 2021
Merr
20 April 2021
Monisha
20 April 2021

Heb via de app een strawberry cream besteld. Ik was heel blij met de grote keuze aan aanpassingen en heb voor minder zoet gekozen. Het was echt precies goed. Drankje stond netjes te wachten toen ik aankwam en de dame aan de kassa was heel vriendelijk. Ik kom hier zeker weer terug

Ty
19 April 2021

elke keer als ik online besteld en ik verzoek 50% minder suiker. krijg ik geen jelly erbij. terwijl ik die wel graag wil. alleen minder suiker

Antwort von Tea Guys

Hoi Ty, De jelly's en andere toppings kun je zelf kiezen. Bij de fruit tea zitten geen toppings. De prijs van de tropical passion fruit is tevens met 1 euro verlaagd.

Salih A
18 April 2021
Dunja
18 April 2021

Echt heerlijk, beste boba die ik ooit gehad heb. Erg genoten en lief personeel!

Kyan
17 April 2021

heerlijk!

Maxine
17 April 2021

Zelfs op deze druk was mijn bubble tea perfect 🧋😍

Lucia
17 April 2021

We ordered online, drinks were ready when we came to pick them up and were super tasty! Thanks Tea Guys Team!!

Winnie
17 April 2021

Verslavend lekker!

Kimberley
17 April 2021
L.
16 April 2021

Echt de lekkerste bubble teas hier af te halen! Ik woon in A'dam noord, maar rij hier elke keer graag naar toe :-) thanks TeaGuys! Top personeel ook.

Dly
16 April 2021
Annaleigh
16 April 2021

Altijd top kwaliteit en lieve mensen. Heerlijk en altijd een fave om hierheen te gaan, ook even extra klasgenoten meenemen is nog gezelliger (en hun addict maken aan bubbletea hihi) :)

Alcel
16 April 2021
Werner Seedorf
16 April 2021

Door mijn verhuizing naar Almere heb ik na 3 weken eindelijk weer een Tea kunnen halen. Ook nog gratis een nieuwe smaak black sesame meekregen ! Hij verslaat niet mijn favoriet Apple & Peer maar hij mag er zijn. Tot volgende week..

Francisca Sutedjo
14 April 2021
Lotte
14 April 2021
Hasna
12 April 2021

Opnieuw geen thee smaak en dit keer was het zonder twijfel een drankje waar thee in hoort. Jammer!

Antwort von Tea Guys

Hallo Hasna, In de taro zit geen tea, maar melk. Wil je een sterke thee smaak? Probeer dan onze original milk tea eens. Als je hier geen thee in proeft, krijg je die gratis van ons.

Gabriella
12 April 2021

Lekker maar een beetje teveel boba

Antwort von Tea Guys

Hoi Gabriella, Je kan aangeven dat je minder boba wilt. Je kunt zelfs een exact aantal boba balletjes aangeven :).

Jade
11 April 2021

Ook al was de bestelling niet voor mij, ik had al een keer de black sesame boba genomen en het was so nicee!!

Othman
11 April 2021

Super lekker en super goede service!

Shireayy
10 April 2021
Melanie
10 April 2021
Dian
10 April 2021
Camille
10 April 2021
Razia
10 April 2021

Verslavend lekker!😋

Chung
10 April 2021

Altijd goed geholpen door de mensen die daar werken. Diversiteit in drankjes, voor ieder iets wils. :)

Liza
9 April 2021

A+ as always 👌👌👌

Byeongseon Joo
9 April 2021

Always super nice tea and colleagues!

Maysa
8 April 2021

Very delicious and ready right on time. My only comment would be that the Lychee Cream tea, with a sweetness of 50% was still a bit too sweet for me but I assume that’s because of the cream ... The Hojicha milk tea (again with 50% sugar) is still a clear favourite in this household and I hope they never get rid of it !

Razia
6 April 2021

Super lekkere bubble tea😋 vandaag voor de 2e keer bij jullie. Dit is een blijvertje! Heerlijke smaak en niet te zoet. Al eerder bubble tea geprobeerd elders maar niet zo goed kwa smaak als bij jullie!

Maxine
5 April 2021

Best bubbletea in the city! Also, best bubble tea I have ever had. I’ve tried a lot, this one is just so full of flavor, thick and creamy! The boba is also amazing, it’s chewy and delicious. taro coconut boba is my all time favorite, reminds me a bit of tjendol, an Indonesian drink/dessert.

Ali
5 April 2021

Net als gewoonlijk lekker !

C Saharie
4 April 2021

THE BEST!!!!

Rivan Hannika
2 April 2021

Online besteld om af te halen: bestelling stond netjes op tijd klaar! Jezus wat een lekkernij! Drie verschillende smaken en Jezus wat een heerlijkheid! Alsof een Engel in je mond pist! Kan niet wachten om de rest van de smaken te proberen!!!

isablle
2 April 2021

;))

Elaine
2 April 2021

Aanrader, zal weer terugkomen

Lili
1 April 2021

Was meteen klaar! Erg lekker.

Sheine
31 März 2021
Yous
29 März 2021

Een uur moeten wachten op twee drankjes

Antwort von Tea Guys

Sorry Taahiera, stonden de drankjes niet klaar op het door jou aangegeven tijdstip?

Toka
29 März 2021
Titi
29 März 2021
Thomas
29 März 2021

was super good, but sometimes you make it too sweet

Geet
29 März 2021

We travelled all the way from Wageningen just to get these. Ordered for 5 different flavors. The Taro was the best tasting one. Mango with cream cheese is also unique. The watermelon wasn’t particularly nice, tasted a bit synthetic. Wish it was more fruity/fresh. Overall, a good experience.

Ne
28 März 2021

Teaguys is geweldig. Ik kan maar niet beslissen welke boba mijn favoriet is. Ze zijn allemaal zo lekker. Personeel is ook altijd zo vriendelijk. Top werkers!

Foxy Vlastuin
28 März 2021

Mijn broer er in hafden allebij de brown sugar tea gekozen en vonden het ook allebij erg lekker. Persoonlijk waren wij niet zo een fan van de boba balletjes. Het chewy aspect daarvan was niet helemaal ons ding maar dat was puur persoonlijk net zoals dat ik een beetje misselijk werd omdat het nou eenmaal zoet is. Wel zag ik dat je dit tot 50% kunt aanpassen dus dat is al erg fijn! Voor de rest vondt ik dit een van de betere "tes's" die ik heb gedronken en vondt het ook erg fijn om vooraf te bestellen en het gelijk op te halen. Groetjes!

Luna Lorraine Molenaar
28 März 2021

Lekkerste boba die er is

Stephany
28 März 2021

Heerlijke bubbletea gedronken zoals altijd. Fijn dat er een grote keuzemogelijkheid is met betrekking tot je bestelling. Je kunt hem helemaal aanpassen naar eigen smaak. Handig dat je een tijdvak kunt uitkiezen waarin je je bestelling kunt afhalen. Dat is in deze coronatijd en met de avondklok erg gunstig om je tijd zo nuttig mogelijk te besteden en wachten in de rij te voorkomen. De verpakking van de teas met creamcheese zijn prachtig ik wil de plastic beker bijna niet weggooien. Misschien wel handig om de bestelling mee te geven met een kartonnetje zodat deze wat stabieler vervoerd kan worden.

Inna de lara
27 März 2021

De beste bubble thee in Amsterdam 🧋🧋🧋🧋

Damian
27 März 2021

Lange wachtrij dus ik raad aan om te bestellen ! Verder heel erg lekker en mooi bereid.

Anna
26 März 2021

Thank you again for yet an amazing boba adventure! I ordered to pick up at a peak hour 16.00. However I thought my drink wasn’t ready by that time as I hadn’t seen it on the counter. After 15 minutes not hearing my name I thought hm let’s go inside and ask if it’s ready. Turns out the drinks had been waiting there for a while, standing out of sight ;-;

Antwort von Tea Guys

Hi Anna, We encourage customers to walk up to the counter and let us know that you have arrived. Good to hear it all worked out :)

Elina
25 März 2021

Heel lekker en snel gemaakt

Antwort von Tea Guys

Dankjewel Elina! Goed om te horen dat alles naar wens was :)

Anoniem
25 März 2021

Ik merk dat ze erg achteruit zijn gegaan. De strawberry was een stuk wateriger vergeleken aantal weken geleden. Je betaalt extra boba maar krijgt evenveel als een normale tea met boba. Ik vond het tijdje terug stukken lekkerder.

Antwort von Tea Guys

Hoi Naoual, Dankje voor je feedback. De strawberry is een smoothie en hoort zo te zijn, waardoor het beter mengt met de cream. Mocht je meer ijzig willen, dan je aangeven dat je hem wat “dikker” wilt. Bij extra boba doen we een schep extra boba erbij. Dit zijn standaard schepjes, zoals altijd. Vervelend dat je hebt ervaren dat de boba niet genoeg was. Geef het even aan de volgende keer, we maken het absoluut goed met je!

Werner Seedorf
25 März 2021
Antwort von Tea Guys

🙏🙏

Vi
24 März 2021

Top zoals altijd. De Taro coconut is zo lekker hier!

Antwort von Tea Guys

Dankjewel!!

Shan
24 März 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Shan
24 März 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Antwort von Tea Guys

wow 3x een review hahha

Shan
24 März 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Antwort von Tea Guys

yaaaay 🍍🍍🍍

PDNL
24 März 2021

Fenisya is heel behulpzaam!

Antwort von Tea Guys

We gaan het doorgeven! 😜🙏

Nermin
23 März 2021

Heeeeeerlijk

Antwort von Tea Guys

🙏

Jiri
23 März 2021

Heel lekker! Online bestellen werkt goed en raad ik iedereen aan.

Antwort von Tea Guys

Leuk om te horen Jiri! 😊

Nathalie L
23 März 2021

Always very friendly and nice staff, makes the drinks extra special! The drinks are amazing. Definitely a great bubble tea place to go to when in Amsterdam!

Antwort von Tea Guys

You are too sweet 🙏🙏🙏

Francisca
22 März 2021

Delicious!!

Antwort von Tea Guys

❤️🙏

Kim & Shir
22 März 2021

Tea girls & guys are the best :)! Drankjes waren al optijd klaar. Je hoefde ze alleen op te halen

Antwort von Tea Guys

Thanks ladies! ❤️

Sharon
21 März 2021

Heerlijk, echt top! Ik had zelf de “Strawberry Lime Infused” en mijn man had de “Cinnamon latte.” Die van mij was lekker fris, echt ideaal voor de warme zomerdagen. Die van mijn man was lekker vol en kruidig, die is dan weer ideaal voor de winterdagen :-) Alleen jammer dat veel mensen daar ter plekke gingen bestellen, iedereen zat een beetje op elkaar, niet voldoende afstand leek mij. Je kunt prima op de website bestellen en dan op de aangegeven tijdstip je bestelling komen ophalen. Dat ligt gewoon aan de klant zelf, de zaak heeft het goed georganiseerd.

Antwort von Tea Guys

Dankje Sharon! ❤️

Denise
21 März 2021

Uitgifte is wel een ding. Als je online besteld weet je niet wanneer het klaar is tenzij je het gaat vragen. Meerdere mensen stonden in de rij en wisten niet hoe of wat. Of de deur open laten en roepen of iemand laten brengen naar de deur of maken voor de deur en niemand naar binnen om te bestellen en uitgifte ook bij de deur. Het is te onoverzichtelijk zelfs met de teller voor het raam die niemand ziet of door heeft.

Antwort von Tea Guys

We zijn het met jou eens en werken hier zeker aan. Je kan op jouw aangegeven tijd naar binnen lopen en aangeven dat je hebt besteld onder Denise. Meestal zal deze dan al klaarstaan. Mocht je voor de aangeven tijd komen, raad ik aan om even te wachten tot dat tijdstip :). Dankje wel voor je feedback, wordt gewaardeerd 🙏❤️

Rena
21 März 2021

Overheerlijk, totaal aan verslaafd :)

Antwort von Tea Guys

Thanks Rena!

Ana Paula
20 März 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Desmond
20 März 2021

Vanity en Shirley zijn super klantvriendelijk en daardoor smaakte de boba extra lekker!

Antwort von Tea Guys

Zo leuk om te horen, we laten het ze zeker weten!

Mohammed
20 März 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Werner Seedorf
19 März 2021

Best in town !

Antwort von Tea Guys

❤️

MvdG
16 März 2021

+ Super lekkere bubble tea + Mooie zaak + Goede service + Bubble tea zag er uit en voelde als een echte traktatie. - Was lastig om (de Brown Sugar Bubble Tea with cream cheese) goed door te roeren waardoor je eerst heel veel suiker drinkt.

Antwort von Tea Guys

Dankjewel! Bij de brown sugar is de charme juist ook de stukken caramel/bruine suiker, dit kan je helaas niet 100% mengen 😊.

Alisha
15 März 2021

Super lekker, op tijd klaar en altijd vriendelijk. Ik woon hier een uur vandaan, maar kom speciaal naar Amsterdam alleen om naar Tea Guys te gaan. Kortom een dikke aanrader

Antwort von Tea Guys

Wowww ❤️

Robin
14 März 2021

Ik had online een bestelling geplaatst. Het stond meteen klaar! Personeel heel vriendelijk en goed geholpen. Ook heb ik een gratis honey dew gekregen, omdat zij deze overhadden. Al met al.. helemaal tevreden. Mijn zussen en ik komen hier vaker😊.

Antwort von Tea Guys

❤️❤️❤️

Anissa
14 März 2021

Heeerlijk!!! Ik kom er wekelijks. Ik ben echt tevreden.

Antwort von Tea Guys

Dankje Anissa!

Yasmina
13 März 2021

Never disappointed! ♡

Antwort von Tea Guys

❤️

Wang Jiang
13 März 2021

Good as always ;)

Antwort von Tea Guys

🙏🙏

Arjan
12 März 2021

Snelle service Lief personeel Tot de volgende keer

Antwort von Tea Guys

Tot de volgende keer Arjan! :)

Francisca
12 März 2021

Out of the 3 items, the jasmine milk tea was wrong. I was given the original milk tea despite of the note clearly mentioning that it is the jasmine milk tea instead of original milk tea.

Antwort von Tea Guys

Hi Francisca, Sorry for this mistake. We looked at the order, its a little confusing as your order includes something that is not on our standard menu. If you require Jasmine milk tea, please order the original milk tea only. We saw a brown sugar and a roasted one. Both without boba. Not sure what your wishes are. Maybe best to call ahead before ordering if there are extra wishes :).

Werner Seedorf
11 März 2021

Weer top! Love the new flavour

Antwort von Tea Guys

❤️

Given
10 März 2021

It was my first time ordering something from you guys and it was delicious! Too bad the weather wasn't that great, because the mango cream was so refreshing and good.

Antwort von Tea Guys

🙏

Saloua
9 März 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Ramazan
8 März 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Ays
8 März 2021

wel besteld maar niet gekregen: extra poppin in 2 drankjes. Drankjes smaakte ook beide zoeter dan normaal wanneer we kiezen voor 50% sugar.

Antwort von Tea Guys

Hoi Ays, Contact ons even via DM op Instagram. We maken het goed met je

Jh
7 März 2021

Online besteld en netjes op tijd stond het klaar! Mijn favoriete bubble tea zaak in Amsterdam!

Antwort von Tea Guys

❤️❤️❤️

Christian
6 März 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Carolina
6 März 2021

Yummy as always!

Antwort von Tea Guys

Thanks Carolina! ❤️

Na
6 März 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Aphrodite Bartels
6 März 2021

Erg lekker maar het kapje zat er niet goed op waardoor het meeste over mijn hand heen kwam. Dit was mijn eigen schuld want ik had het moeten checken

Antwort von Tea Guys

Hoi Aphrodite, Wat erg om te horen, wij checken ook altijd of het kapje goed zit. Hoop dat je toch nog hebt kunnen genieten ervan!

Aulia
5 März 2021

Altijd top service en lekkere drankjes!!

Antwort von Tea Guys

Dankje Aulia! :)

Werner Seedorf
3 März 2021

Best in town !

Antwort von Tea Guys

Bedankt weer Werner!

Shabnam
3 März 2021

Super lekker ! Nog nooit ergens Cream cheese met een drankje gedronken maar het is echt te lekker !

Antwort von Tea Guys

Dankje Shabnam! :)

YipShing
2 März 2021

Echt lekkere bubble tea. Het is echt een aanrader voor bubble tea fans. Als je van tevoren besteld dan staat het op tijd voor je klaar. Dank je wel voor jullie service =D

Antwort von Tea Guys

Graag gedaan en tot snel weer YipShing! :)

S. T.
28 Februar 2021

Heerlijke bubble tea, maar 20 minuten na de afhaaltijd pas klaar. Wij hebben totaal 45min na het online bestellen buiten moeten wachten voor 2 drankjes.

Antwort von Tea Guys

Sorry S! Vergeef ons, we doen ons uiterste best. We hadden de website moeten uitzetten :(

Fem
28 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Zoë
28 Februar 2021

Heeerlijk

Antwort von Tea Guys

❤️

Ha Phuong
28 Februar 2021

Beste TeaGuys, Normaal ga ik met ontzettend veel enthousiasme naar jullie bubble tea shop en ga ik ook met enthousiasme weg. Niet voor niets zijn jullie mijn favoriete bobashop van Amsterdam (misschien zelfs van heel NL ;)). Echter was ik deze keer wel teleurgesteld. Wij hadden voor 13.50 aangegeven de bestelling op te komen halen en toen we daar eenmaal kwamen was al een deel van het lychee “ijs” gesmolten wat ik normaal nooit heb. Dat was het probleem nog niet echt, het probleem zat hem namelijk in de tapioca pearls. Deze waren niet goed gekookt (nog bruin ipv zwart), flavorless , hard en niet chewy. Ik had het idee dat sommige pearls ook half kapot waren ipv heel. Vandaar dat ik niet heel erg van mijn boba kon genieten wat ik anders wel altijd doe bij jullie! Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze recensie.

Antwort von Tea Guys

Hallo Ha, We koken we boba altijd op dezelfde manier, we gaan kijken wat er is gebeurd. Bedankt voor je feedback! Kan je ons een DM sturen met de datum en tijd van je bestelling?

Ty
28 Februar 2021

Is good!

Antwort von Tea Guys

Ty Ty! 😜🙏

Ali
28 Februar 2021

Ze maken lekkerste bubble tea van NL

Antwort von Tea Guys

Bedankt! We doen ons best 😍

Chantal
27 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Bobalove
27 Februar 2021

Super lekkere boba-tea. Lekker veel boba wat echt waar voor je geld is en het is niet duur duurste drankje is 6 euro en je krijgt vet veel drinken. Tip is wel zo vroeg moeglijk gaan als je tegen 2 of 3 gaat heb je kans lang in de rij te staan, wij hadden mazzel want de site was nog niet dicht dus hebben besteld en later opgehaald. Echt een aanrader

Antwort von Tea Guys

❤️❤️❤️❤️❤️

Wout
27 Februar 2021

Lekker 😊 maar wel een tikkie te zoet, ondanks 50% minder zoet...

Antwort von Tea Guys

Hey Wout, Probeer eens een ander drankje, de creams blijven wat zoeter door de cream laag :)

Dly
27 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

🙏🙏

Cheyenne
27 Februar 2021

Goede service en goede kwaliteit! Ik ben er deze week al drie keer geweest! :)

Antwort von Tea Guys

wowww ❤️❤️❤️

Eva
26 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

😍

Marvel Maljers
26 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

😊

Wei Hang Ou
25 Februar 2021

Altijd Top!

Antwort von Tea Guys

Thank you!!

My My Vuong
24 Februar 2021

Ik had de Pink Lychee Cream besteld. De cream cheese vond ik een beetje aan de zoute kant, maar gemixt was het prima. Aan de service heb ik niets op aan te merken. Het zou alleen fijn zijn geweest als de bestelling klaar was op het aangegeven tijdstip, maar gezien de drukte snap ik dat dit niet mogelijk was.

Antwort von Tea Guys

Dankjewel! We doen ons best om de aangegeven tijd aan te houden, dit lukt vaak niet op de spits momenten, tenzij er ver vooruit is besteld. Vrij-za-zo wordt heel moeilijk voor ons :(

Xander
24 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Nike Putrilestari
24 Februar 2021

Super aardig, houden rekening met je wensen

Antwort von Tea Guys

Always :)

Chelsea
24 Februar 2021

Super lekker!

Antwort von Tea Guys

Yaayy!!

Hav
24 Februar 2021

Zondag de blueberry Cream was geweldig! Gister smaakte hij meer naar ijs dan blueberry. Hopelijk de volgende keer weer zoals we van jullie gewend zijn.

Antwort von Tea Guys

We gaan hier wat mee doen! Dankjewel

Nicky
23 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Neda
22 Februar 2021

De taro bubble tea was supeeeeeer lekker. Tot nu toe van alle smaken die ik heb geprobeerd (brown sugar, matcha) het beste. Ik vond de tapioca ballen wel te zacht vergeleken met mijn laatste besteling. Ook hadden jullie mijn drankje op tijd klaar super snelle service! Ik ga hier vaker komen ;)

Antwort von Tea Guys

Hopelijk zien we je weer snel. Tapioca structuur kan licht verschillen aan de hand van wanneer je een drankje consumeert. Het blijft een natuurlijk product :). We doen wel ons best om deze zo consistent mogelijk te houden

Stefan
21 Februar 2021

Top service! Ondanks eigen fout met het aangeven van verkeerde afhaaltijd, toch nog opnieuw bestelling voor me gemaakt.

Antwort von Tea Guys

👍👍👍

LJ
20 Februar 2021

chewy sugar carby goodness, love you forever

Antwort von Tea Guys

We love you too LJ 😊❤️

Maya
19 Februar 2021

Love the looks, the taste and the order-pick up construction works great!

Antwort von Tea Guys

Thank you Maya!

N****
18 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

C.B
17 Februar 2021

Ik ben voor het eerst geweest en heb een pink lychee cream en brown sugar boba besteld. Helaas waren de boba's super hard om op te kauwen en vond ik het zonde, ondanks ik zoveel goeie verhalen heb gehoord van TEA GUYS. Ik denk niet dat ik de volgende keer weer naar daar wil gaan als ik voor boba zal kiesen.

Antwort von Tea Guys

Hoi CB, Je vond de boba te hard? Kan het komen dat je je drankje pas veel later hebt gedronken? Want wij staan bekend om onze zachte, maar toch chewy boba structuur. Geef je ons nog een kans? 😊

Nathalie
17 Februar 2021

Super makkelijk een bestelling te plaatsen. Drankjes stonden precies op tijd klaar en waren geweldig lekker! Zeker aanrader voor goede boba!

Antwort von Tea Guys

❤️

Werner Seedorf
16 Februar 2021

Nieuwe klant gebracht en ze vond het heerlijk !

Antwort von Tea Guys

Leuk om te horen Werner! :)

Jennifer Dewi
15 Februar 2021

HEERLIJK!! Best tea store ever!

Antwort von Tea Guys

So sweet of you!

Joep
15 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

🙏

Michelle
14 Februar 2021
Antwort von Tea Guys

❤️

Werner Seedorf
14 Februar 2021

Too service en kwaliteit zoals altijd!

Antwort von Tea Guys

Bedankt weer!

Nathali
14 Februar 2021

Altijd een feestje die drankjes, super leuk personeel

Antwort von Tea Guys

🎉🎉

Kerem
13 Februar 2021

HEEEEERLIJK ZOALS GEWOONLIJK

Antwort von Tea Guys

🤩

Leroy
13 Februar 2021

It was very delicious and the service was perfect! We definitely coming back!

Christine
11 Februar 2021

Ik neem altijd taro zonder taro pasta vanwege de textuur. Dit keer leek het alsof ze me gewoon een beker met taro pasta hadden gegeven. Echt heel vies. Vind de inconsistency irritant worden.

Antwort von Tea Guys

Hoi Christine, Stuur je ons even een DM? Als je aangeeft dat je geen Taro puree wilt, hoort dat er ook niet in. We gaan het met je goedmaken

Yvonne
11 Februar 2021
Phelo
9 Februar 2021

Leuke werknemers en lekkerste boba!

Ivo
6 Februar 2021

Normaal vind ik bubble tea niet lekker, maar de bubble tea bij tea guys is precies goed. Hier kom ik altijd terug .

Antwort von Tea Guys

Dankjewel Ivo!

Ruby Visser
6 Februar 2021

Beste. Boba. Thee. Die. Ik. OOIT. Gedronken. Heb!!!!!! Zonder te overdrijven 😍 De brown sugar is mijn absolute favoriet. Super blij dat een vriend van mij, mij heeft geïntroduceerd met dit zaakje!

Antwort von Tea Guys

Awww zo lief Ruby!! 🙏

L.
5 Februar 2021

All you need is.. TEA (from Tea Guys)! Everything 11/10

Antwort von Tea Guys

Thank you so much L.

Mohammed
4 Februar 2021

Blijft de lekkerste 😋 😁

Antwort von Tea Guys

🙏🙏🙏🙏🙏

Drilona
3 Februar 2021

Heel lekker! Ik had de mango cream en lychee. Het was in 10minuten klaar. We hadden via de site besteld en we konden het zo ophalen! Vriendelijk mensen en zeker voor herhaling vatbaar!

Antwort von Tea Guys

Bedankt en tot snel weer Drilona :)!

Anna
1 Februar 2021

Mijn go to flavour is altijd Taro coconut, maar deze keer wilde ik wat anders, en dit viel goed in de smaak! I loved the red bean tea ♡ Ook super fijn dat ik mijn ophaaltijd naar wat later heb kunnen verzetten. You guys are the best!

Antwort von Tea Guys

You are so welcome Anna!

Kerem
31 Januar 2021

Heerlijk zoals altijd

Antwort von Tea Guys

🙏🙏🙏🙏🙏

Kiet
30 Januar 2021
Antwort von Tea Guys

Thank you Kiet!

Elvira
30 Januar 2021
Antwort von Tea Guys

🙏🙏

Eva
30 Januar 2021

Heerlijk as always