Beoordelingen van Tea Guys Amsterdam

Recente recensies

5.0
V
25 juli 2021

Lekkere tea en aardig personeel

N.Joval
25 juli 2021
Anna
24 juli 2021

So happy that the limited black sesame was back for this weekend, I didn’t want to miss it! As always the taste was superb! I also ordered my favourite taro coconut β™‘

anoniem
24 juli 2021
Mo
22 juli 2021
Karisma
20 juli 2021

Heel snel geholpen en vriendelijke medewerkers!

Wing
20 juli 2021

Helaas voor mij niet in de buurt, kwam er anders graag vaker. Goede service, leuk dat wij er een extraatje bij kregen. Zie je niet vaak tegenwoordig.

atom
19 juli 2021
Raoel Bhondoe
16 juli 2021

Ik betel vaak bij tea Guys alleen bij mijn laatste bestelling van 2 mango creamcheese was de smaak een stuk minder (het was minder zoet) En daardoor minder lekker. Ik vond dat wel jammer omdat ik altijd veel lekkerder gewend ben. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen

Reactie van Tea Guys

Hoi Raoel, Dankje voor de feedback en excuses voor de mindere ervaring. Zou je dit de volgende keer kunnen aangeven in de comments? Wij kunnen het overigens ook extra zoet maken, indien gewenst.

Werner Seedorf
15 juli 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™

Coco Yau
14 juli 2021

Kwam vanuit ver om nog om 20:00 uur bubble tea te halen. Even gebelt en via de website besteld. Vlak voor sluitingstijd opgehaald. Kom hier altijd als ik in Adam ben. De Bubble tea spot van Adam ! Tip: hebben leuke merch

Reactie van Tea Guys

Dankje voor je review Coco!

Lisa
14 juli 2021

Vaste klant, vandaag was de Taro drankje niet zoals ik het gewend ben van Teaguys. Ook hoeveelheid blueberry poppin matig, normaliter zit er voldoende. Hopelijk was het eenmalig, kom snel weer langs om te proberen

Reactie van Tea Guys

Hoi Lisa, Dankje voor de feedback. We gaan kijken wat er mis is gegaan. Zou je dit bij je volgende bestelling kunnen aangeven in de comments?

Yasmin
14 juli 2021

Super lekker as always

Sharon
11 juli 2021

Ruime keus, ik heb nog lang niet alles geproefd 🀩 tot nu toe ALTIJD lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
10 juli 2021

Best bubble tea ever!

Reactie van Tea Guys

Thanks Stefanie! 😊

Rose
7 juli 2021

drankje stond meteen klaar toen ik naar binnen liep, top service zoals altijd !

Reactie van Tea Guys

Hartelijk dank en tot snel weer!

Amanda de Jong
5 juli 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Cindy
4 juli 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Mags
4 juli 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Mo
4 juli 2021

Verrukkelijk

Reactie van Tea Guys

Thanks Mo!

Sonja Woei
3 juli 2021

Wij komen uit Rotterdam en eerlijk? Geen enkele Bubble tea smaakt zo lekker als dat van jullie. En de vriendelijkheid is top

Reactie van Tea Guys

Wat een mooi compliment, we blijven ons best doen! πŸ™

Werner Seedorf
3 juli 2021

Happy Anniversary !!

Reactie van Tea Guys

Thanks Werner 😎

Noelle
30 juni 2021

Heerlijk!!

Reactie van Tea Guys

Thank you!

Chung
29 juni 2021

Snel en vriendelijk geholpen. :)

Reactie van Tea Guys

Dankjewel!!

Leen
29 juni 2021

Ik ben fan...huge fan. De enige bubble tea winkel voor mij in AmsterdamπŸŽ‰πŸ˜

Reactie van Tea Guys

Zo lief Leen!!

Jolanda
27 juni 2021

Gevraagd om 50% sweetness. Helaas was één van de twee drankjes echt heel zoet. Ook jammer dat de drankjes al een tijdje klaar stonden en ze daardoor niet echt koud meer waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Hoi Jolanda, Even jouw bestelling erbij gepakt en wat uitleg. De cream varianten blijven wat aan de zoete kant, ook bij 50% minder zoet. Dit komt voornamelijk door de cream. Deze wordt elke ochtend vers gemaakt met een vast recept. Deze kunnen we niet minder zoet maken. Wat we doen is minder suiker toevoegen aan het drankje zelf. Dit drankje hoort nog wel koud te zijn, het is zo ontwikkeld deze het lekkerst smaakt 10-15 min na uitgifte. Voor echt minder zoet adviseren we altijd de matcha (zonder suiker).

Chay Ch
27 juni 2021

Strawberry cream was niet zoals gewoonlijk, jammer!

Reactie van Tea Guys

Hey Chay, Kun je uitleggen wat er anders was? We horen graag je feedback. Je kunt ons bereiken op info@teaguys.nl

Yasmin
27 juni 2021
Reactie van Tea Guys

😍

Donny
27 juni 2021

Online bestellen was perfect. Alles stond precies klaar toen ik aankwam op de aangegeven tijd. Had zelf de Brown Sugar Boba + Cream Cheese, die zoals altijd perfect was!

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Ellis
26 juni 2021

Heeerlijk!!!

Cleo
25 juni 2021

Super lekker!

Reactie van Tea Guys

❀️

Werner Seedorf
24 juni 2021

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

Reactie van Tea Guys

🍏🍎

Mo
21 juni 2021
Reactie van Tea Guys

Merci Mo!

C
19 juni 2021
Helen
19 juni 2021

De brown sugar bubble tea was echt lekker! Zou zeggen dat het goed vergelijkbaar is met wat je in AziΓ« krijgt :) Kom zeker terug om hun andere smaken te proberen.

Reactie van Tea Guys

Dankje voor het mooie compliment Helen!

Angelique Vrees
18 juni 2021

Toppers

Yasmin
16 juni 2021

Ik heb al een aantal keer gehad dat ik de verkeerde poppings erbij krijg, ligt ook aan mij omdat ik het niet check en achteraf vind ik het wel lekker bij het drankje, maar toch even opletten bij het maken denk ik. :) Verder super lekker zoals altijd

Reactie van Tea Guys

Hey Yasmin, Thanks voor de feedback en dit gaan we intern nog eens goed doorlopen. Voor deze bestelling zie ik dat je de blueberry cream hebt besteld. Hier zitten standaard de crystal pearls in. Als je andere toppings wilt, kun je dat selecteren bij de opties.

Febo
16 juni 2021
Reactie van Tea Guys

Feboo ❀️

Mo
16 juni 2021

HOE KAN IEMAND DIT NIET LEKKER VINDEN !!!

Kadra
15 juni 2021

Top

Mo
15 juni 2021

Top Top Top

Fat
15 juni 2021

Mijn favoriete plek.. tot nu toe was elke smaak lekker!

Werner Seedorf
15 juni 2021
Alice
14 juni 2021

Ik vond het een heerlijk drankje, lekker voor het lekkere weer! Ik ga zeker terug komen.

Tally
14 juni 2021

Duizendmaal geweldig! Best in town!

Reactie van Tea Guys

❀️❀️

eldani
13 juni 2021
Reactie van Tea Guys

Dankje Eldani! ❀️

Jennifer Chan
13 juni 2021
Reactie van Tea Guys

Thank you!!

Jing
12 juni 2021

Super lekker as alsways!!

Reactie van Tea Guys

Thank you so much for leaving a review!

Son
11 juni 2021

Dit keer was de peach niet zo lekker omdat deze 4/5 deel uit cream bestond:(

Reactie van Tea Guys

Beste Sonny, Wat vervelend om te horen dat je niet hebt kunnen genieten. Waarschijnlijk is jouw drankje gesmolten en daardoor gemengd, dan lijkt het erop dat je veel cream hebt. Wij doen geen 4/5 van het drankje met cream. Cream maken is een zeer lang en kostbaar proces. Stuur ons even een email of DM.

Francisca
10 juni 2021

Good as usual! Would there be an option for non-fat milk in the future? Thanks!

Reactie van Tea Guys

Hi Francisca, We’ll take a look into that. Thanks for the suggestion :)

Werner Seedorf
10 juni 2021

Perfect like always !

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ˜Ž

Cleo
7 juni 2021

Super lekker!

Reactie van Tea Guys

Dankje Cleo!

Mo
6 juni 2021

Meer sterren kan ik helaas niet geven.

Reactie van Tea Guys

❀️❀️❀️

Jade
4 juni 2021

De honeydew was niet koud en iets te zoet.

Reactie van Tea Guys

Hoi Jade, Excuus dat de Honeydew niet koud was. Kan je dit aan ons aangeven de volgende keer? Dan doen we extra ijs voor jou bij jouw drankjes.

Patty
4 juni 2021

Stond precies op tijd klaar, vriendelijke werknemers en zoals altijd erg lekker!

Jazz
3 juni 2021

Jullie verslaan alle andere bubble tea shops by far! Blijf zo doorgaan (tea)guys!

Romy Fluit
3 juni 2021

Heerlijke bubbelthee en fijne bestelservice zodat je niet in de rij hoeft te staan!

Eva
3 juni 2021

Erg lekker!

Nohaila
3 juni 2021

Top service, ook nog een gratis drank erbij gekregen kon niet beter!

C Saharie
1 juni 2021

Altijd top!!

M
31 mei 2021
Sonja Woei
31 mei 2021

Goede service...online Bestelling top..je komt binnen en je bestelling staat al klaar ,handig vooral als je uit Rotterdam komt. Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aroena
29 mei 2021

Jammer van de deksel, nu worden de bekers geseald. Dit is echt niet te doen en je morst overal hierdoor!

Reactie van Tea Guys

Hoi Aroena, de bekers worden geseald als we weten dat je het gaat meenemen. Hierdoor gaat het juist niet lekken. Als je liever een deksel wilt, kan je dat aangeven in de comments

Danitsha
28 mei 2021

Nog steeds de lekkerste Taro Coconut boba die ik tot nu toe heb gehad! De lychee en mango cream zijn ook heerlijk.

Yon
28 mei 2021

Still tasty ass always

Beyza
27 mei 2021
kimberly
27 mei 2021

Beste bubble tea van Amsterdam en omstreken. Ook erg vriendelijk personeel

Victor
24 mei 2021

Best boba around!

Dennis the Chef
24 mei 2021

yummie yummie

Philip
24 mei 2021
Shireayy
23 mei 2021

Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
23 mei 2021
Emine Ceylan
21 mei 2021

Heerlijk!

Ali
21 mei 2021

Zoals altijd lekker 🀀

Waleed
20 mei 2021

Tasty tea en vriendelijke πŸ‘Œ

Werner Seedorf
20 mei 2021

Tevreden zoals altijd !

H
18 mei 2021

I expect for more topping, this is the reason why I paid for many extra toppings, but the toppings you gave didn’t worth with the price I paid. The plastic bag is really soft and it was nearly break, luckily I recognized that, otherwise I would have lost two big cups.

Reactie van Tea Guys

Hi Han, Was the toppings not enough? We have standardized all topping sizes, so its should be the same everytime. Regarding the plastic bag, we have re-useable stronger plastic bags. You can ask for it . We hope you still were able enjoyed your drinks though

Petite Gifts
17 mei 2021

We komen graag bij Tea Guys. De Boba drankjes smaken hier het lekkerst! Onze favoriete spot in Amsterdam πŸ‘

N
17 mei 2021
Chay
17 mei 2021
ChloΓ«
17 mei 2021
.
16 mei 2021
Dian
15 mei 2021
Alan
15 mei 2021

Goed drinken πŸ‘

Chayenne AngΓ©l
15 mei 2021

In het begin was de brown sugar heel zoet wat heerlijk was. Nu begint de zoetheid af te nemen wat jammer is.

Reactie van Tea Guys

Hoi Chayenne, De brown sugar is niet veranderd en wij hebben dezelfde hoeveelheid aangehouden zoals altijd. Als je extra zoet wilt, kunnen we extra brown sugar voor je zetten, hoop dat dat een goede oplossing voor je is :)

Natsu
15 mei 2021
Francisca
15 mei 2021

Good as always!

Lisa
15 mei 2021

Goede en snelle service, heel vriendelijk en persoonlijk en de boba is soooooooooooo lekker!! Vooral alle cream cheese boba's!

Diana
13 mei 2021

De beste bubble tea … Daar wil ik wel een uurtje voor rijden naar Amsterdam ❀️ I love it

Werner Seedorf
13 mei 2021

Love the crew and the drinks. Perfect as always!

Joke
12 mei 2021

De Matcha Latte met sojamelk is zeker aan te raden voor de Matcha liefhebbers!

Sora
12 mei 2021

Het bestellen via de website was gemakkelijk en bij aankomst stonden de overheerlijke Boba teas, die ik besteld had, net klaar!

Francisca
11 mei 2021
Chung
8 mei 2021

Goed geholpen door de meiden.

Yon
8 mei 2021

De mango had wat zoeter gemogen ik heb hem wel een lekkerder gehad van tea guys

Mads
7 mei 2021

1 thee was verkeerd in de bestelling er werd gelijk een nieuwe gemaakt die gratis large werd en ik kreeg de andere overgebleven er gratis bij geweldige service ik kom zeker nog een keer

Arjan Filmer
7 mei 2021

Hij zit heeeeeeerlijk m’n nieuwe hoodie Love you Guys! See ya next time!

Arjan Filmer
6 mei 2021

Superfijne teabar! Altijd vriendelijk, hoe druk het ook is

Andjalie
5 mei 2021

Toppers!!! The best bubble thee's❀️

Vivienn
4 mei 2021

I really love the matcha en pink watermelon milk tea's. De Thai milktea was not really up to my liking. It didn't taste like the thaimilk tea's I'm used to

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
3 mei 2021

Altijd fijn om mijn bubble tea bij tea guys te halen! Ik ben een week na de opening voor het eerst geweest en ben hierna met plezier blijven komen en raad ze ook echt aan als iemand vraagt voor een goede plek om bubble tea te halen. Blijf zo doorgaan!

Sylke
3 mei 2021

Hey meisje achter de balie had super leuk haar. Ik vond de lyche iced tea zonder cream heel lekker en de mango poppings ook alleen dezwarte poppings vond ik niet zo. Het was jelly achtig en popte niet in je mond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaelan Roos
3 mei 2021

Really good bobas! absolutely love the pearls and the matcha! Always on time with pickup, super fast:D 11/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tyra
2 mei 2021

Beste bubble tea ever!! Goeie kwaliteit en top service! Ik crave wekelijks naar Tea Guys! πŸ˜„

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
2 mei 2021

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yon
2 mei 2021

Super lekker beste bubble tea van Amsterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chanel
1 mei 2021

Makkelijk te bestellen via de site. Veel variatie. Bestelling stond meteen klaar, ook al was het heel druk. Mensen zijn vriendelijk. Drinken is lekker en goed van smaak, ook veel opties (bijv minder zoet). Zeker een aanrader.

Francisca
1 mei 2021

Delicious

Mad
1 mei 2021

Heerlijk weer zoals altijd. Alleen jammer dat de verpakking is veranderd. Geseald aan de bovenkant en geen deksel meer, zodat je de creamcheese er niet uit kan zuigen.

Reactie van Tea Guys

Hoii, de deksels zijn weer terug. De sealen meestal de bestellingen die online binnen komen. Als jij een deksel wilt, kun je dat aangeven bij de comments

Francisca Sutedjo
29 april 2021

Maybe for points/stamps, can you do per amount of cups ordered (1 cup = 1 stamp) instead of per order like now?

Shen
27 april 2021

Snel, makkelijk en lekker!!!

Grace
27 april 2021
Yon
27 april 2021

Super lekker en vegan te maken bubble tea

Jamai
27 april 2021

Ik werd snel geholpen maar ik wist niet of ik in de rij moest staan of dat ik gelijk naar binnen mocht lopen om mijn bestelling af te halen. Het drinken was heerlijk

G
27 april 2021
Rianty
27 april 2021

SUPER LEKKER!

Mo
27 april 2021
Mo
26 april 2021

TOPPERSSSSS

Siegfried
26 april 2021

De lekkerste bubbletea van Nederland!!! En wij vinden de Taro-Coconut variant het allerlekkerste!!!

Moon
26 april 2021

Always delicious!!!

Werner Seedorf
25 april 2021

Good as always!

Angeline
24 april 2021
Dly
20 april 2021
Merr
20 april 2021
Monisha
20 april 2021

Heb via de app een strawberry cream besteld. Ik was heel blij met de grote keuze aan aanpassingen en heb voor minder zoet gekozen. Het was echt precies goed. Drankje stond netjes te wachten toen ik aankwam en de dame aan de kassa was heel vriendelijk. Ik kom hier zeker weer terug

Ty
19 april 2021

elke keer als ik online besteld en ik verzoek 50% minder suiker. krijg ik geen jelly erbij. terwijl ik die wel graag wil. alleen minder suiker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Hoi Ty, De jelly's en andere toppings kun je zelf kiezen. Bij de fruit tea zitten geen toppings. De prijs van de tropical passion fruit is tevens met 1 euro verlaagd.

Salih A
18 april 2021
Dunja
18 april 2021

Echt heerlijk, beste boba die ik ooit gehad heb. Erg genoten en lief personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kyan
17 april 2021

heerlijk!

Maxine
17 april 2021

Zelfs op deze druk was mijn bubble tea perfect πŸ§‹πŸ˜

Lucia
17 april 2021

We ordered online, drinks were ready when we came to pick them up and were super tasty! Thanks Tea Guys Team!!

Winnie
17 april 2021

Verslavend lekker!

Kimberley
17 april 2021
L.
16 april 2021

Echt de lekkerste bubble teas hier af te halen! Ik woon in A'dam noord, maar rij hier elke keer graag naar toe :-) thanks TeaGuys! Top personeel ook.

Dly
16 april 2021
Annaleigh
16 april 2021

Altijd top kwaliteit en lieve mensen. Heerlijk en altijd een fave om hierheen te gaan, ook even extra klasgenoten meenemen is nog gezelliger (en hun addict maken aan bubbletea hihi) :)

Alcel
16 april 2021
Werner Seedorf
16 april 2021

Door mijn verhuizing naar Almere heb ik na 3 weken eindelijk weer een Tea kunnen halen. Ook nog gratis een nieuwe smaak black sesame meekregen ! Hij verslaat niet mijn favoriet Apple & Peer maar hij mag er zijn. Tot volgende week..

Francisca Sutedjo
14 april 2021
Lotte
14 april 2021
Hasna
12 april 2021

Opnieuw geen thee smaak en dit keer was het zonder twijfel een drankje waar thee in hoort. Jammer!

Reactie van Tea Guys

Hallo Hasna, In de taro zit geen tea, maar melk. Wil je een sterke thee smaak? Probeer dan onze original milk tea eens. Als je hier geen thee in proeft, krijg je die gratis van ons.

Gabriella
12 april 2021

Lekker maar een beetje teveel boba

Reactie van Tea Guys

Hoi Gabriella, Je kan aangeven dat je minder boba wilt. Je kunt zelfs een exact aantal boba balletjes aangeven :).

Jade
11 april 2021

Ook al was de bestelling niet voor mij, ik had al een keer de black sesame boba genomen en het was so nicee!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Othman
11 april 2021

Super lekker en super goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shireayy
10 april 2021
Melanie
10 april 2021
Dian
10 april 2021
Camille
10 april 2021
Razia
10 april 2021

Verslavend lekker!πŸ˜‹

Chung
10 april 2021

Altijd goed geholpen door de mensen die daar werken. Diversiteit in drankjes, voor ieder iets wils. :)

Liza
9 april 2021

A+ as always πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Byeongseon Joo
9 april 2021

Always super nice tea and colleagues!

Maysa
8 april 2021

Very delicious and ready right on time. My only comment would be that the Lychee Cream tea, with a sweetness of 50% was still a bit too sweet for me but I assume that’s because of the cream ... The Hojicha milk tea (again with 50% sugar) is still a clear favourite in this household and I hope they never get rid of it !

Razia
6 april 2021

Super lekkere bubble teaπŸ˜‹ vandaag voor de 2e keer bij jullie. Dit is een blijvertje! Heerlijke smaak en niet te zoet. Al eerder bubble tea geprobeerd elders maar niet zo goed kwa smaak als bij jullie!

Maxine
5 april 2021

Best bubbletea in the city! Also, best bubble tea I have ever had. I’ve tried a lot, this one is just so full of flavor, thick and creamy! The boba is also amazing, it’s chewy and delicious. taro coconut boba is my all time favorite, reminds me a bit of tjendol, an Indonesian drink/dessert.

Ali
5 april 2021

Net als gewoonlijk lekker !

C Saharie
4 april 2021

THE BEST!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rivan Hannika
2 april 2021

Online besteld om af te halen: bestelling stond netjes op tijd klaar! Jezus wat een lekkernij! Drie verschillende smaken en Jezus wat een heerlijkheid! Alsof een Engel in je mond pist! Kan niet wachten om de rest van de smaken te proberen!!!

isablle
2 april 2021

;))

Elaine
2 april 2021

Aanrader, zal weer terugkomen

Lili
1 april 2021

Was meteen klaar! Erg lekker.

Sheine
31 maart 2021
Yous
29 maart 2021

Een uur moeten wachten op twee drankjes

Reactie van Tea Guys

Sorry Taahiera, stonden de drankjes niet klaar op het door jou aangegeven tijdstip?

Toka
29 maart 2021
Titi
29 maart 2021
Thomas
29 maart 2021

was super good, but sometimes you make it too sweet

Geet
29 maart 2021

We travelled all the way from Wageningen just to get these. Ordered for 5 different flavors. The Taro was the best tasting one. Mango with cream cheese is also unique. The watermelon wasn’t particularly nice, tasted a bit synthetic. Wish it was more fruity/fresh. Overall, a good experience.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ne
28 maart 2021

Teaguys is geweldig. Ik kan maar niet beslissen welke boba mijn favoriet is. Ze zijn allemaal zo lekker. Personeel is ook altijd zo vriendelijk. Top werkers!

Foxy Vlastuin
28 maart 2021

Mijn broer er in hafden allebij de brown sugar tea gekozen en vonden het ook allebij erg lekker. Persoonlijk waren wij niet zo een fan van de boba balletjes. Het chewy aspect daarvan was niet helemaal ons ding maar dat was puur persoonlijk net zoals dat ik een beetje misselijk werd omdat het nou eenmaal zoet is. Wel zag ik dat je dit tot 50% kunt aanpassen dus dat is al erg fijn! Voor de rest vondt ik dit een van de betere "tes's" die ik heb gedronken en vondt het ook erg fijn om vooraf te bestellen en het gelijk op te halen. Groetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna Lorraine Molenaar
28 maart 2021

Lekkerste boba die er is

Stephany
28 maart 2021

Heerlijke bubbletea gedronken zoals altijd. Fijn dat er een grote keuzemogelijkheid is met betrekking tot je bestelling. Je kunt hem helemaal aanpassen naar eigen smaak. Handig dat je een tijdvak kunt uitkiezen waarin je je bestelling kunt afhalen. Dat is in deze coronatijd en met de avondklok erg gunstig om je tijd zo nuttig mogelijk te besteden en wachten in de rij te voorkomen. De verpakking van de teas met creamcheese zijn prachtig ik wil de plastic beker bijna niet weggooien. Misschien wel handig om de bestelling mee te geven met een kartonnetje zodat deze wat stabieler vervoerd kan worden.

Inna de lara
27 maart 2021

De beste bubble thee in Amsterdam πŸ§‹πŸ§‹πŸ§‹πŸ§‹

Damian
27 maart 2021

Lange wachtrij dus ik raad aan om te bestellen ! Verder heel erg lekker en mooi bereid.

Anna
26 maart 2021

Thank you again for yet an amazing boba adventure! I ordered to pick up at a peak hour 16.00. However I thought my drink wasn’t ready by that time as I hadn’t seen it on the counter. After 15 minutes not hearing my name I thought hm let’s go inside and ask if it’s ready. Turns out the drinks had been waiting there for a while, standing out of sight ;-;

Reactie van Tea Guys

Hi Anna, We encourage customers to walk up to the counter and let us know that you have arrived. Good to hear it all worked out :)

Elina
25 maart 2021

Heel lekker en snel gemaakt

Reactie van Tea Guys

Dankjewel Elina! Goed om te horen dat alles naar wens was :)

Anoniem
25 maart 2021

Ik merk dat ze erg achteruit zijn gegaan. De strawberry was een stuk wateriger vergeleken aantal weken geleden. Je betaalt extra boba maar krijgt evenveel als een normale tea met boba. Ik vond het tijdje terug stukken lekkerder.

Reactie van Tea Guys

Hoi Naoual, Dankje voor je feedback. De strawberry is een smoothie en hoort zo te zijn, waardoor het beter mengt met de cream. Mocht je meer ijzig willen, dan je aangeven dat je hem wat β€œdikker” wilt. Bij extra boba doen we een schep extra boba erbij. Dit zijn standaard schepjes, zoals altijd. Vervelend dat je hebt ervaren dat de boba niet genoeg was. Geef het even aan de volgende keer, we maken het absoluut goed met je!

Werner Seedorf
25 maart 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Vi
24 maart 2021

Top zoals altijd. De Taro coconut is zo lekker hier!

Reactie van Tea Guys

Dankjewel!!

Shan
24 maart 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Shan
24 maart 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Reactie van Tea Guys

wow 3x een review hahha

Shan
24 maart 2021

Het was weer heerlijk, pineapple cream meegekregen om te testen. Ook die was om te smullen 😻

Reactie van Tea Guys

yaaaay 🍍🍍🍍

PDNL
24 maart 2021

Fenisya is heel behulpzaam!

Reactie van Tea Guys

We gaan het doorgeven! πŸ˜œπŸ™

Nermin
23 maart 2021

Heeeeeerlijk

Reactie van Tea Guys

πŸ™

Jiri
23 maart 2021

Heel lekker! Online bestellen werkt goed en raad ik iedereen aan.

Reactie van Tea Guys

Leuk om te horen Jiri! 😊

Nathalie L
23 maart 2021

Always very friendly and nice staff, makes the drinks extra special! The drinks are amazing. Definitely a great bubble tea place to go to when in Amsterdam!

Reactie van Tea Guys

You are too sweet πŸ™πŸ™πŸ™

Francisca
22 maart 2021

Delicious!!

Reactie van Tea Guys

β€οΈπŸ™

Kim & Shir
22 maart 2021

Tea girls & guys are the best :)! Drankjes waren al optijd klaar. Je hoefde ze alleen op te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Thanks ladies! ❀️

Sharon
21 maart 2021

Heerlijk, echt top! Ik had zelf de β€œStrawberry Lime Infused” en mijn man had de β€œCinnamon latte.” Die van mij was lekker fris, echt ideaal voor de warme zomerdagen. Die van mijn man was lekker vol en kruidig, die is dan weer ideaal voor de winterdagen :-) Alleen jammer dat veel mensen daar ter plekke gingen bestellen, iedereen zat een beetje op elkaar, niet voldoende afstand leek mij. Je kunt prima op de website bestellen en dan op de aangegeven tijdstip je bestelling komen ophalen. Dat ligt gewoon aan de klant zelf, de zaak heeft het goed georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Dankje Sharon! ❀️

Denise
21 maart 2021

Uitgifte is wel een ding. Als je online besteld weet je niet wanneer het klaar is tenzij je het gaat vragen. Meerdere mensen stonden in de rij en wisten niet hoe of wat. Of de deur open laten en roepen of iemand laten brengen naar de deur of maken voor de deur en niemand naar binnen om te bestellen en uitgifte ook bij de deur. Het is te onoverzichtelijk zelfs met de teller voor het raam die niemand ziet of door heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

We zijn het met jou eens en werken hier zeker aan. Je kan op jouw aangegeven tijd naar binnen lopen en aangeven dat je hebt besteld onder Denise. Meestal zal deze dan al klaarstaan. Mocht je voor de aangeven tijd komen, raad ik aan om even te wachten tot dat tijdstip :). Dankje wel voor je feedback, wordt gewaardeerd πŸ™β€οΈ

Rena
21 maart 2021

Overheerlijk, totaal aan verslaafd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Thanks Rena!

Ana Paula
20 maart 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Desmond
20 maart 2021

Vanity en Shirley zijn super klantvriendelijk en daardoor smaakte de boba extra lekker!

Reactie van Tea Guys

Zo leuk om te horen, we laten het ze zeker weten!

Mohammed
20 maart 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Werner Seedorf
19 maart 2021

Best in town !

Reactie van Tea Guys

❀️

MvdG
16 maart 2021

+ Super lekkere bubble tea + Mooie zaak + Goede service + Bubble tea zag er uit en voelde als een echte traktatie. - Was lastig om (de Brown Sugar Bubble Tea with cream cheese) goed door te roeren waardoor je eerst heel veel suiker drinkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Dankjewel! Bij de brown sugar is de charme juist ook de stukken caramel/bruine suiker, dit kan je helaas niet 100% mengen 😊.

Alisha
15 maart 2021

Super lekker, op tijd klaar en altijd vriendelijk. Ik woon hier een uur vandaan, maar kom speciaal naar Amsterdam alleen om naar Tea Guys te gaan. Kortom een dikke aanrader

Reactie van Tea Guys

Wowww ❀️

Robin
14 maart 2021

Ik had online een bestelling geplaatst. Het stond meteen klaar! Personeel heel vriendelijk en goed geholpen. Ook heb ik een gratis honey dew gekregen, omdat zij deze overhadden. Al met al.. helemaal tevreden. Mijn zussen en ik komen hier vaker😊.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

❀️❀️❀️

Anissa
14 maart 2021

Heeerlijk!!! Ik kom er wekelijks. Ik ben echt tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Dankje Anissa!

Yasmina
13 maart 2021

Never disappointed! β™‘

Reactie van Tea Guys

❀️

Wang Jiang
13 maart 2021

Good as always ;)

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Arjan
12 maart 2021

Snelle service Lief personeel Tot de volgende keer

Reactie van Tea Guys

Tot de volgende keer Arjan! :)

Francisca
12 maart 2021

Out of the 3 items, the jasmine milk tea was wrong. I was given the original milk tea despite of the note clearly mentioning that it is the jasmine milk tea instead of original milk tea.

Reactie van Tea Guys

Hi Francisca, Sorry for this mistake. We looked at the order, its a little confusing as your order includes something that is not on our standard menu. If you require Jasmine milk tea, please order the original milk tea only. We saw a brown sugar and a roasted one. Both without boba. Not sure what your wishes are. Maybe best to call ahead before ordering if there are extra wishes :).

Werner Seedorf
11 maart 2021

Weer top! Love the new flavour

Reactie van Tea Guys

❀️

Given
10 maart 2021

It was my first time ordering something from you guys and it was delicious! Too bad the weather wasn't that great, because the mango cream was so refreshing and good.

Reactie van Tea Guys

πŸ™

Saloua
9 maart 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Ramazan
8 maart 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Ays
8 maart 2021

wel besteld maar niet gekregen: extra poppin in 2 drankjes. Drankjes smaakte ook beide zoeter dan normaal wanneer we kiezen voor 50% sugar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Hoi Ays, Contact ons even via DM op Instagram. We maken het goed met je

Jh
7 maart 2021

Online besteld en netjes op tijd stond het klaar! Mijn favoriete bubble tea zaak in Amsterdam!

Reactie van Tea Guys

❀️❀️❀️

Christian
6 maart 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Carolina
6 maart 2021

Yummy as always!

Reactie van Tea Guys

Thanks Carolina! ❀️

Na
6 maart 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Aphrodite Bartels
6 maart 2021

Erg lekker maar het kapje zat er niet goed op waardoor het meeste over mijn hand heen kwam. Dit was mijn eigen schuld want ik had het moeten checken

Reactie van Tea Guys

Hoi Aphrodite, Wat erg om te horen, wij checken ook altijd of het kapje goed zit. Hoop dat je toch nog hebt kunnen genieten ervan!

Aulia
5 maart 2021

Altijd top service en lekkere drankjes!!

Reactie van Tea Guys

Dankje Aulia! :)

Werner Seedorf
3 maart 2021

Best in town !

Reactie van Tea Guys

Bedankt weer Werner!

Shabnam
3 maart 2021

Super lekker ! Nog nooit ergens Cream cheese met een drankje gedronken maar het is echt te lekker !

Reactie van Tea Guys

Dankje Shabnam! :)

YipShing
2 maart 2021

Echt lekkere bubble tea. Het is echt een aanrader voor bubble tea fans. Als je van tevoren besteld dan staat het op tijd voor je klaar. Dank je wel voor jullie service =D

Reactie van Tea Guys

Graag gedaan en tot snel weer YipShing! :)

S. T.
28 februari 2021

Heerlijke bubble tea, maar 20 minuten na de afhaaltijd pas klaar. Wij hebben totaal 45min na het online bestellen buiten moeten wachten voor 2 drankjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Sorry S! Vergeef ons, we doen ons uiterste best. We hadden de website moeten uitzetten :(

Fem
28 februari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

ZoΓ«
28 februari 2021

Heeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

❀️

Ha Phuong
28 februari 2021

Beste TeaGuys, Normaal ga ik met ontzettend veel enthousiasme naar jullie bubble tea shop en ga ik ook met enthousiasme weg. Niet voor niets zijn jullie mijn favoriete bobashop van Amsterdam (misschien zelfs van heel NL ;)). Echter was ik deze keer wel teleurgesteld. Wij hadden voor 13.50 aangegeven de bestelling op te komen halen en toen we daar eenmaal kwamen was al een deel van het lychee β€œijs” gesmolten wat ik normaal nooit heb. Dat was het probleem nog niet echt, het probleem zat hem namelijk in de tapioca pearls. Deze waren niet goed gekookt (nog bruin ipv zwart), flavorless , hard en niet chewy. Ik had het idee dat sommige pearls ook half kapot waren ipv heel. Vandaar dat ik niet heel erg van mijn boba kon genieten wat ik anders wel altijd doe bij jullie! Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze recensie.

Reactie van Tea Guys

Hallo Ha, We koken we boba altijd op dezelfde manier, we gaan kijken wat er is gebeurd. Bedankt voor je feedback! Kan je ons een DM sturen met de datum en tijd van je bestelling?

Ty
28 februari 2021

Is good!

Reactie van Tea Guys

Ty Ty! πŸ˜œπŸ™

Ali
28 februari 2021

Ze maken lekkerste bubble tea van NL

Reactie van Tea Guys

Bedankt! We doen ons best 😍

Chantal
27 februari 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Bobalove
27 februari 2021

Super lekkere boba-tea. Lekker veel boba wat echt waar voor je geld is en het is niet duur duurste drankje is 6 euro en je krijgt vet veel drinken. Tip is wel zo vroeg moeglijk gaan als je tegen 2 of 3 gaat heb je kans lang in de rij te staan, wij hadden mazzel want de site was nog niet dicht dus hebben besteld en later opgehaald. Echt een aanrader

Reactie van Tea Guys

❀️❀️❀️❀️❀️

Wout
27 februari 2021

Lekker 😊 maar wel een tikkie te zoet, ondanks 50% minder zoet...

Reactie van Tea Guys

Hey Wout, Probeer eens een ander drankje, de creams blijven wat zoeter door de cream laag :)

Dly
27 februari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Cheyenne
27 februari 2021

Goede service en goede kwaliteit! Ik ben er deze week al drie keer geweest! :)

Reactie van Tea Guys

wowww ❀️❀️❀️

Eva
26 februari 2021
Reactie van Tea Guys

😍

Marvel Maljers
26 februari 2021
Reactie van Tea Guys

😊

Wei Hang Ou
25 februari 2021

Altijd Top!

Reactie van Tea Guys

Thank you!!

My My Vuong
24 februari 2021

Ik had de Pink Lychee Cream besteld. De cream cheese vond ik een beetje aan de zoute kant, maar gemixt was het prima. Aan de service heb ik niets op aan te merken. Het zou alleen fijn zijn geweest als de bestelling klaar was op het aangegeven tijdstip, maar gezien de drukte snap ik dat dit niet mogelijk was.

Reactie van Tea Guys

Dankjewel! We doen ons best om de aangegeven tijd aan te houden, dit lukt vaak niet op de spits momenten, tenzij er ver vooruit is besteld. Vrij-za-zo wordt heel moeilijk voor ons :(

Xander
24 februari 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Nike Putrilestari
24 februari 2021

Super aardig, houden rekening met je wensen

Reactie van Tea Guys

Always :)

Chelsea
24 februari 2021

Super lekker!

Reactie van Tea Guys

Yaayy!!

Hav
24 februari 2021

Zondag de blueberry Cream was geweldig! Gister smaakte hij meer naar ijs dan blueberry. Hopelijk de volgende keer weer zoals we van jullie gewend zijn.

Reactie van Tea Guys

We gaan hier wat mee doen! Dankjewel

Nicky
23 februari 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Neda
22 februari 2021

De taro bubble tea was supeeeeeer lekker. Tot nu toe van alle smaken die ik heb geprobeerd (brown sugar, matcha) het beste. Ik vond de tapioca ballen wel te zacht vergeleken met mijn laatste besteling. Ook hadden jullie mijn drankje op tijd klaar super snelle service! Ik ga hier vaker komen ;)

Reactie van Tea Guys

Hopelijk zien we je weer snel. Tapioca structuur kan licht verschillen aan de hand van wanneer je een drankje consumeert. Het blijft een natuurlijk product :). We doen wel ons best om deze zo consistent mogelijk te houden

Stefan
21 februari 2021

Top service! Ondanks eigen fout met het aangeven van verkeerde afhaaltijd, toch nog opnieuw bestelling voor me gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

LJ
20 februari 2021

chewy sugar carby goodness, love you forever

Reactie van Tea Guys

We love you too LJ 😊❀️

Maya
19 februari 2021

Love the looks, the taste and the order-pick up construction works great!

Reactie van Tea Guys

Thank you Maya!

N****
18 februari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

C.B
17 februari 2021

Ik ben voor het eerst geweest en heb een pink lychee cream en brown sugar boba besteld. Helaas waren de boba's super hard om op te kauwen en vond ik het zonde, ondanks ik zoveel goeie verhalen heb gehoord van TEA GUYS. Ik denk niet dat ik de volgende keer weer naar daar wil gaan als ik voor boba zal kiesen.

Reactie van Tea Guys

Hoi CB, Je vond de boba te hard? Kan het komen dat je je drankje pas veel later hebt gedronken? Want wij staan bekend om onze zachte, maar toch chewy boba structuur. Geef je ons nog een kans? 😊

Nathalie
17 februari 2021

Super makkelijk een bestelling te plaatsen. Drankjes stonden precies op tijd klaar en waren geweldig lekker! Zeker aanrader voor goede boba!

Reactie van Tea Guys

❀️

Werner Seedorf
16 februari 2021

Nieuwe klant gebracht en ze vond het heerlijk !

Reactie van Tea Guys

Leuk om te horen Werner! :)

Jennifer Dewi
15 februari 2021

HEERLIJK!! Best tea store ever!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

So sweet of you!

Joep
15 februari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Michelle
14 februari 2021
Reactie van Tea Guys

❀️

Werner Seedorf
14 februari 2021

Too service en kwaliteit zoals altijd!

Reactie van Tea Guys

Bedankt weer!

Nathali
14 februari 2021

Altijd een feestje die drankjes, super leuk personeel

Reactie van Tea Guys

πŸŽ‰πŸŽ‰

Kerem
13 februari 2021

HEEEEERLIJK ZOALS GEWOONLIJK

Reactie van Tea Guys

🀩

Leroy
13 februari 2021

It was very delicious and the service was perfect! We definitely coming back!

Christine
11 februari 2021

Ik neem altijd taro zonder taro pasta vanwege de textuur. Dit keer leek het alsof ze me gewoon een beker met taro pasta hadden gegeven. Echt heel vies. Vind de inconsistency irritant worden.

Reactie van Tea Guys

Hoi Christine, Stuur je ons even een DM? Als je aangeeft dat je geen Taro puree wilt, hoort dat er ook niet in. We gaan het met je goedmaken

Yvonne
11 februari 2021
Phelo
9 februari 2021

Leuke werknemers en lekkerste boba!

Ivo
6 februari 2021

Normaal vind ik bubble tea niet lekker, maar de bubble tea bij tea guys is precies goed. Hier kom ik altijd terug .

Reactie van Tea Guys

Dankjewel Ivo!

Ruby Visser
6 februari 2021

Beste. Boba. Thee. Die. Ik. OOIT. Gedronken. Heb!!!!!! Zonder te overdrijven 😍 De brown sugar is mijn absolute favoriet. Super blij dat een vriend van mij, mij heeft geïntroduceerd met dit zaakje!

Reactie van Tea Guys

Awww zo lief Ruby!! πŸ™

L.
5 februari 2021

All you need is.. TEA (from Tea Guys)! Everything 11/10

Reactie van Tea Guys

Thank you so much L.

Mohammed
4 februari 2021

Blijft de lekkerste πŸ˜‹ 😁

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Drilona
3 februari 2021

Heel lekker! Ik had de mango cream en lychee. Het was in 10minuten klaar. We hadden via de site besteld en we konden het zo ophalen! Vriendelijk mensen en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Tea Guys

Bedankt en tot snel weer Drilona :)!

Anna
1 februari 2021

Mijn go to flavour is altijd Taro coconut, maar deze keer wilde ik wat anders, en dit viel goed in de smaak! I loved the red bean tea β™‘ Ook super fijn dat ik mijn ophaaltijd naar wat later heb kunnen verzetten. You guys are the best!

Reactie van Tea Guys

You are so welcome Anna!

Kerem
31 januari 2021

Heerlijk zoals altijd

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Kiet
30 januari 2021
Reactie van Tea Guys

Thank you Kiet!

Elvira
30 januari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Eva
30 januari 2021

Heerlijk as always

Reactie van Tea Guys

Thanks Eva!

LJ
29 januari 2021

99 problems but a tea ain’t 1

Reactie van Tea Guys

Dankje LJ!!!! :)

Werner Seedorf
28 januari 2021

Als kwaliteit en service belangrijk zijn voor je. This is the place to be then !

Reactie van Tea Guys

Superlief Werner! Tot snel weer :)

Chita ✨
27 januari 2021

Was suuuper lekker! Alleen waren de extra tapioca balletjes en extra zoet vergeten ☺️

Reactie van Tea Guys

Hoi Chita, We zien bij jouw bestelling 50% suiker staan ipv extra zoet. Kan dat kloppen?

Sharnelle Power
26 januari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Anoniem
25 januari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Iram
24 januari 2021

Thanks for the extra sweet yoghurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

You are welcome Iram !

Kayleigh
24 januari 2021

Lekkere bubble tea en boba tea! Jammer dat ik van te voren had besteld en bij aankomst mn bestelling nog niet eens in de maak was... helaas door het lange wachten een boete erbij😣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Hoi Kayleigh, We doen ons uiterste best om alle bestellingen op tijd klaar te hebben. We zien dat jouw ophaaltijd op zondag om 15:10 was. Dit is onze absolute spits. Excuses voor het wat langer wachten en erg vervelend van die boete :((

Renz
24 januari 2021

Alles was in orde. Ik hoefde niet te wachten of in de rij te staan. Echt super lekker!! Misschien gewoon een tip. Voor het ophalen van de bestelling de klant controleren. Want wij worden niet eens gecontroleerd. Dus een random persoon zonder iets te zeggen of bevestiging kan een bestelling ophalen.

Reactie van Tea Guys

Hoi Renz, Bedankt voor je review. Bij het afgeven vragen we altijd een naam, zodoende we weten welke bestelling bij jou hoort :).

Suzanne
22 januari 2021

Ik kom regelmatig en vind het altijd heerlijk. Nu voor het eerst online besteld. Ik had 20 minuten gerekend, maar was 5 minuten eerder. Bestelling stond er al, maar ik had indruk dat die er al langer stond. Ijs gesmolten, lauw, veel minder lekker dan anders helaas. Volgende keer neem ik wachttijd voor lief.

Reactie van Tea Guys

Hoi Suzanne, Wij maken online bestellingen meestal 8-10 min vooraf de ophaaltijd. Zodoende dat men niet hoeft te wachten als je het komt ophalen. Als je het gelijk opdrinkt kan je beter inderdaad in de shop bestellen. Als je dit naar huis meeneemt, maakt die extra 5 min niet zoveel uit :)

AbigaΓ«l
22 januari 2021

Really good drinks and wide selection, I would say they are the best bubble tea spot in Amsterdam.

Reactie van Tea Guys

Thank you so much AbigaΓ«l!

Neseren Morcy
21 januari 2021

Ik had de honey dew milk tea van Tea guys geprobeerd en ik vond dat het heel lekker was gemaakt. De service, sfeer en bekers van de Tea guys vond ik verder ook heel mooi en goed.

Reactie van Tea Guys

Dankjewel Neseren! Goed om te horen dat de Honeydew heeft gesmaakt :)

Yulia
21 januari 2021

Een van de beste bubble tea zaken in Amsterdam. Personeel is erg vriendelijk en ik kom er graag!

Reactie van Tea Guys

Dankje Yulia!

Chaand
20 januari 2021

Top Bubble tea, we komen hier altijd

Reactie van Tea Guys

Lief!!! πŸ™πŸ™

Werner Seedorf
20 januari 2021

Zoals altijd genoten !

Giannicxv
18 januari 2021

Always the best in town! Vriendelijke staff, leuke packaging en gewoon friendly always

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Khan
16 januari 2021
Nevin
14 januari 2021

Ik kom hier vaker en heb altijd super lekkere bubble thea! Dankjewel voor de vriendelijke service en heerlijke drankjes :)

Reactie van Tea Guys

Dank je wel Nevin ❀️

Mandy Zeelen
14 januari 2021

Super lekker!

Reactie van Tea Guys

Thanks Mandy 😊

Werner Seedorf
13 januari 2021

The best of the best !

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Mer
12 januari 2021

Super lekker

Reactie van Tea Guys

Thank you!!

Chan
12 januari 2021

Altijd weer een feestje om bubble tea te drinken, zeker in combinatie met matcha. Idealiter bieden ze binnenkort ook de optie om de bubble tea helemaal zelf samen te stellen (ik zou deze bijvoorbeeld graag met een shot espresso willen).

Reactie van Tea Guys

Hoi Chan, Bij ons in de winkel heb je de optie om je drankje zelf samen te stellen. We kunnen bv een shot koffie doen in elk drankje. Wij hebben niet alle mogelijkheden op ons menu staan. Echter is alles mogelijk (niet op drukke momenten)

Sauda
10 januari 2021

Good boba, good service :)

Alicia
9 januari 2021
My My Vuong
8 januari 2021
Max
8 januari 2021
Cleo
8 januari 2021

Ik ben heel erg van jullie bubble tea. Voornamelijk de matcha en de strawberry cream. Die zijn altijd fris en goed van smaak.

Roks
7 januari 2021

Lekkerste drankjes die er bestaan. Ik kom er vaak en de cream cheese drankjes zijn altijd even lekker! Vriendelijke medewerkers. Jammer dat ze niet bezorgen, want anders zou ik het elke dag drinken!

Sliem
5 januari 2021

Beste bubble tea in NL!

LJ
4 januari 2021

Timing, taste, service 11/10. Always 1% ❀️

Reactie van Tea Guys

So sweet of you LJ, always that extra 1% for you girls ❀️

JOAN
4 januari 2021
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Brian
4 januari 2021

Altijd lekker en altijd met even veel zorg klaar gemaakt, of het nou rustig of druk is! Alle drankjes tot nu toe lekker en personeel is altijd super vriendelijk!

Reactie van Tea Guys

❀️❀️

Francis
4 januari 2021

De beste boba van Nederland! Het is snel klaar en ze zijn zΓ³ vriendelijk. Mijn vaste stekkie.

Reactie van Tea Guys

Lieff!! Tot snel weer Francis

Gizem
3 januari 2020
C.
3 januari 2020

Best bubble tea in town! In the Netherlands!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

❀️πŸ₯Ί

Annisaa
3 januari 2020

Boba tea incl cream cheese, HEAVEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

❀️

Jamie
3 januari 2020

Overzichtelijke site om maklelijk te bestellen, precies op de aangegeven tijd klaar en snel erin en eruit dus perfect als je onderweg bent! De boba zelf was erg lekker en helemaal vol tot de rand dus echt geweldig voor de prijsπŸ‘

Reactie van Tea Guys

Thanks Jamie! We zijn blij dat je ervan hebt genoten :)

Aliyah
3 januari 2020

Beste boba in Nederland & een mega aardig team (wat je ook niet overal ziet)!

DΓ‘niel Boateng
30 december 2020

Jullie tea is altijd super lekker en jullie zijn altijd super aardig! Maar ik heb weleens vaker als ik online bestel het toch niet helemaal klopt. Het zijn meestal kleine dingetjes. Maar dat is wel een klein beetje jammer, maar niet heel erg. Bijvoorbeeld de laatste keer had ik mango poping aangevinkt maar kreeg ik mango yelly. En een andere keer drukte ik op bobba inplaats van crystals pearl maar kreeg ik toch crystal pearls. Als er op die dingetjes iets beter word gelet is alles gewono top!

Reactie van Tea Guys

Hi DΓ‘niel, Bedankt voor de feedback. We gaan hier nog meer op letten! πŸ™

Shirin
29 december 2020

Heeeerlijk!

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Nevin
28 december 2020

Vriendelijke service en super lekkere drankjes😊 Dankjewel!😁

Reactie van Tea Guys

Thanks Nevin ❀️

Annisaa
26 december 2020

Zoals altijd nice!

Jerry
26 december 2020

Superaardige mensen, nette winkel, snel geholpen en heerlijke drankjes. (Beste van Amsterdam)

Reactie van Tea Guys

Aww dat is lief Jerry!!

Naomi
23 december 2020

Love it!

Reactie van Tea Guys

Thanks Naomi!

Mia
20 december 2020

Zie mijn review op Google over de online bestelling (Tie). Dat is deze bestelling. Kon de auto nergens parkeren dus maar op een laad en losplaats gezet om het snel op te halen. Toen moest ik dus nog 6 minuten wachten... Zou 15:40 gereed zijn maar ik kon zien dat mijn bestelling pas nadat ik had aangegeven dat ik nog wacht op mijn online bestelling. Ik had het idee dat de online bestelling over het hoofd was gezien want de counter was bezig met het opnemen van de reguliere bestellingen aan de counter. Als je aangeeft dat het niet altijd gegarandeerd is dat de bestelling op de aangegeven tijd klaar is moet je kunnen accepteren dat je ook ontevreden klanten krijgt.

Reactie van Tea Guys

Hoi Mia, We doen ons uiterste best om alles op tijd klaar te hebben. Vergeef ons als we 6 minuten uitlopen op een bestelling πŸ₯Ί

Annisaa
18 december 2020

We hadden de mango cream en peach cream besteld, love it!

Reactie van Tea Guys

Bedankt! :))

Lidewij
18 december 2020

Bestelling stond meteen klaar toen ik aankwam! Zoals altijd weer snel en superlekker!

Reactie van Tea Guys

Dankjewel!!

Hannah
14 december 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™β€οΈ

Mo
12 december 2020

Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. πŸ‘Œ

Reactie van Tea Guys

Awww dat is lief Mo! Tot snel weer :)

Dieu Ly
10 december 2020
Dieu Ly
7 december 2020

Ben verslaafd

Reactie van Tea Guys

❀️

Cindy
7 december 2020

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Thank you Cindy!

Shannon
7 december 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Tea girls are the best
3 december 2020
Reactie van Tea Guys

Haha your message will be passed to our girls!

Don
2 december 2020

De cheesfoam was super zout van zowel mijn drink als die van mijn vriend. Ik heb daar vaker gehaald wat normaal wel lekker is, maar vandaag was die abnormaal zout en dus niet kunnen genieten

Reactie van Tea Guys

Hoi Don, Kun je ons een berichtje sturen op instagram? @Teaguysnl We gaan intern even kijken wat er is gebeurd

Sevora
29 november 2020
Mo
29 november 2020

Ik kom heel vaak bij Tea Guys en de service is altijd perfect, de boba is de beste die er is en het is los van mijn ouders het enige wat ik ga missen wanneer ik verhuis naar het buitenland

Phakhee
21 november 2020

Goede service, bestelling snel klaar gemaakt voor afhalen.

MT Sieu
19 november 2020

Klantvriendelijk, gezellige mensen! Bubble Tea Altijd lekker en goed op smaak! Echte aanrader beste van NL !!

Gina
16 november 2020

Lovely as always

Linda
15 november 2020

Was erg lekker alleen wel vergeten om de poppings toe te voegen bij een drankje..vandaar 3 sterren ipv 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Sorry Linda! Geef het de volgende keer even aan, dan maken we het goed met je :)

Anna
14 november 2020

Altijd de lekkerste.

Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ˜

Phakhee
14 november 2020

Top service, op tijd klaar gemaakt bij aankomst :)

Chanel
12 november 2020

GOOD FOOD, GOOD MOOD

Reactie van Tea Guys

haha thank you so much Chanel!

Phakhee
6 november 2020

Top service, snel mijn bestelling klaar gemaakt. :)

Reactie van Tea Guys

Dankje Phakhee en tot snel weer :)

Chanel
4 november 2020

Makkelijk en snel te bestellen via de site. Veel opties hoe je je drankje wilt. Bij ophalen stond de bestelling klaar, hoefde niet te wachten. Heel klantvriendelijk, voelde me meteen welkom. Bekers zijn van goeie kwaliteit, goed verpakt om mee te nemen. Drinken zelf zijn heel lekker. Mijn favoriet is Original Milktea met boba, balans tussen melk en thee is perfect en de boba's zijn lekker chewy. Misschien beter als er minder ijsklontjes waren, verwaterd je drinken namelijk wanneer het smelt. Voor de rest een top bubbleteawinkel, definitely mijn favoriet. Was het waard om 1,5uur heen en weer te rijden.

Reactie van Tea Guys

Hoi Chanel, je kunt in de comments aangeven dat je minder ijsklontjes wilt of geen ijsklontjes :)

Newo
3 november 2020

Nieuwe verslaving. Vriendelijk personeel en lekkere bubble tea!

Reactie van Tea Guys

πŸ™

Sjariefa
3 november 2020
Bryan
2 november 2020

De kwaliteit van de TeaGuys bubble tea is altijd naar verwachting. Onwijs lekker en begroet met een lach bij het afhalen. Vandaag voor het eerst de chai latte geprobeerd. Hoewel ik het naar voorkeur warm lekkerder vind is de chai latte toch wel aan te raden aan de chai latte liefhebber.

Reactie van Tea Guys

Thanks Bryan!!

Mohammed
1 november 2020

Heerlijk en super klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Dankje voor je lieve woorden Mohammed!

Jane
31 oktober 2020

Altijd goed, veel variaties en ze werken hygiΓ«nisch. Mijn online bestelde drankjes stonden precies warm klaar op aangegeven afhaaltijd! Thanks guys!

Reactie van Tea Guys

Thank you Jane!

Maria Nyirubugara
31 oktober 2020

ik weet dat het lekker ging zijn maar hij viel op de grond so i didnt have a chance to taste it πŸ˜”

Reactie van Tea Guys

Aww so sorry to hear, can you send us a DM?

Luleta W
29 oktober 2020

Net als altijd gewoon super lekker! En altijd klantvriendelijk. Geweldig

Reactie van Tea Guys

❀️

Anoniem
27 oktober 2020
Isa
27 oktober 2020

Super delicious brown sugar syrup with the boba and the cream cheese layer in the fruit slushees is also really tasty!!!

Reactie van Tea Guys

Thank you Isa :)

Christina
27 oktober 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Mei
24 oktober 2020

Matcha was heel goed. En mogelijk om zonder ijs te doen. Goede smaken en aardig team. Jammer dat het niet warm geserveerd kon worden.

Reactie van Tea Guys

Hoi Mei, Dankje voor de feedback! πŸ™ We gaan zsm kijken naar mogelijkheden om de matcha latte ook warm serveren :). Warm is nu al wel mogelijk voor de Original Milk Tea en de Taro varianten

Dylan van den Boogaard
24 oktober 2020

Super vriendelijk en uiteraard heel lekker! Kreeg zelfs een extra drankje

Reactie van Tea Guys

Dankje Dylan! πŸ™

Sheine
24 oktober 2020

Super lekker!!! Taste like home πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Reactie van Tea Guys

Awwww zo lief!! 😍

Phakhee
24 oktober 2020

Bestelling was goed afgehandeld :) Ik was er al wat eerder, maar mijn bestelling werd toen alsnog gemaakt 😁

Reactie van Tea Guys

Dankje wel Phakhee! πŸ™

Yas
22 oktober 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™πŸ™

Noam
22 oktober 2020

geweldig

Reactie van Tea Guys

Hier doen we het voor! πŸ™πŸ˜

Christina
22 oktober 2020

I was welcomed by the friendly staff and my order placed online was ready on time (early, in fact). The bubble tea was - no word of a lie - the best I have ever had. The mango cream was particularly amazing. I will definitely be back next time I am in Amsterdam!

Reactie van Tea Guys

Thank you for leaving such a sweet review Christina! 😊

Aliyah
19 oktober 2020

Beste boba

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

❀️

Begum
16 oktober 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Ss
15 oktober 2020

Wij hebben zo lekker genoten van de tea! We waren alleen vergeten om te shaken maar dan nog was het super tasty!! Bedankt Teaguys!b

Reactie van Tea Guys

Dankjewel!! :))

ChaΓ―ra
15 oktober 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Jaylee
11 oktober 2020

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Thanks Jaylee! 😍

Caesar
11 oktober 2020

Awesome as always, the folk i bought it for instantly got hooked as well. All in all, great bubbletea

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Appreciate your lovely words Caesar! πŸ™

ChaΓ―ra
10 oktober 2020

Altijd 10/10

Reactie van Tea Guys

wooww 10/10 wat een mooi compliment πŸ™πŸ™

huimin
10 oktober 2020

Nice place , really tasty!

Reactie van Tea Guys

Thank you Huimin 😍😍

Rockey
9 oktober 2020

goede service, heel snel en heel aardig!

Reactie van Tea Guys

Dankjewel Rockey! πŸ™

Edwin
27 september 2020

ik moet helaas zeggen dat het dit keer ja hoe moet ik het zeggen zonder iemand zijn of haar gevoelens te raken.... ..................ja het was dit keer toch weer ontiegelijk lekker. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Haha echt lief van je Edwin, dank!

DD
27 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Shelley
26 september 2020

The best in town

Reactie van Tea Guys

Thank you Shelley! πŸ™

Carolyne
26 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Anja
25 september 2020

Just awesome!

Reactie van Tea Guys

You are awesome Anja :)!

Daim
22 september 2020

This bubble tea hits different. Get into it guys!

Reactie van Tea Guys

Thank you Daim! :)

Anja
19 september 2020

De bubble tea’s waren echt lekker. Ze waren fris en je proefde de thee goed. Ze waren precies goed zoet en helemaal niet bitter. Im in love!

Reactie van Tea Guys

Bedankt voor de lieve woorden Anja! πŸ™

Shelley
18 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Feli
17 september 2020

Geweldig lekkere thee. Eindelijk een vegan versie. Niet omdat ik zo vegan ben maar omdat ik lactose intolerant ben Γ©n dan is de smaak ook nog verrassend goed πŸ‘πŸΎ.

Reactie van Tea Guys

Dankje Feli, goed om te horen! :)

Juliet
16 september 2020

Ordered online, was ready when I arrived. Taste very good! Price is also reasonable. Please start to delivery!!

Reactie van Tea Guys

Thank you Juliet, we are looking into delivery options :)

Febriani
16 september 2020

Very tastefull and friendly staff

Reactie van Tea Guys

Thank you so much Febriani!

Patric
14 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Arno
13 september 2020

Great!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Thanks ArnoπŸ™πŸ˜Š

Aliyah
13 september 2020

Beste boba

Reactie van Tea Guys

Dankje Aliyah, dat is lief van je om te zeggen ❀️

Beatrix
12 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Wang Jiang
10 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ€©πŸ™

Dw1
8 september 2020

Tan2 spange boba

Reactie van Tea Guys

SO naar jou bro! 😜πŸ₯°

Marieke
8 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Tatiana
5 september 2020

Excellent πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Thank you 😊

Reactie van Tea Guys

Thank you Tatiana!

Eva
5 september 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™

Kimberly
1 september 2020
Reactie van Tea Guys

😍

Nika
1 september 2020

I really liked your bubble tea :) it was done pretty fast and your logo/cups catch attention :) i will defo come back, good luck guys!

Reactie van Tea Guys

Thanks Nika and see you soon again!

Latoya
31 augustus 2020

BESTE BUBBLE TEA VAN AMSTERDAM! KEN ER ECHT GEEN EEN DAT BETER IS. DE MENSEN DIE ER WERKEN ZIJN OOK ECHT VRIENDELIJK. ZE BOUWEN OOK SNEP EEN BAND OP MET DE KLANT EN DAT MAAKT HET OOK NOG LEUK OM JE BUBBLE TEA TE HALEN TOP! TOP! TOP! KAN ER ECHT NIETS ANDERS OVER ZEGGEN.

Reactie van Tea Guys

Wat lief van je Latoya! Dankjewel πŸ₯°πŸ™

Christel
31 augustus 2020

Super lekker, had zelf nog nooit crystal boba geprobeerd! Jammer dat er geen bezorging is in zuid-oost, anders zou ik elke week bestellen😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tea Guys

Dankje Christel!

Lulu
29 augustus 2020

One of the best bubbelteas I had so far. The honeydew milktea was heaven in a bottle😍. Highly recommend that one!!

Reactie van Tea Guys

Aww that’s sweet of you Lulu πŸ™πŸ˜

Tarik
28 augustus 2020

Wederom besteld bij jullie omdat het normal gesproken zeker 5 sterren waar is. Maar er was toch echt iets verkeerd aan de mango en aardbei shake die ik vandaag kreeg. Aparte smaak wat ik wel heel jammer vond.

Reactie van Tea Guys

Hoi Tarik, Kun je ons een DM sturen? We willen graag achterhalen wat er mis was gegaan.

Ona
25 augustus 2020

Tasty treat

Reactie van Tea Guys

Thank you Ona! :)

brandon
24 augustus 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Shelley
24 augustus 2020

Super lekker!

Reactie van Tea Guys

Lief Shelley! πŸ₯°

Jullie fav ❀️
22 augustus 2020

Beste authentieke drankjes ever. We want more!!! Tot gauw.

Reactie van Tea Guys

Yaay!! :)

Anito
22 augustus 2020

Zoals gewoonlijk een snelle service, heerlijke bubbletea en aardig personeel.

Reactie van Tea Guys

Dankje Anito! πŸ˜πŸ™

Neil
20 augustus 2020

Best tea in Town!!

Reactie van Tea Guys

Thank you so much Neil!

ZoΓ«
18 augustus 2020

Was zeer lekker en klaar wanneer ze hadden aangegeven. Zeer vriendelijk

Reactie van Tea Guys

Thanks ZoΓ« πŸ˜πŸ™οΌ

Aliyah
16 augustus 2020

Lekkerste boba die ik ken!

Reactie van Tea Guys

Zo lief van jou AliyahπŸ™πŸ™

Shir
16 augustus 2020

Alweer top

Reactie van Tea Guys

Yay thanks Shir! 😍

An
15 augustus 2020
Reactie van Tea Guys

Dankje An!

Royelle Noordwijk
9 augustus 2020
Reactie van Tea Guys

πŸ™πŸ™

Shirley
9 augustus 2020

Overheerlijke verse drankjes, genoeg variaties, je kan eindeloos combineren. Supervriendelijke jongens! Ik ben blij dat ik toch heb kunnen bestellen ondanks de drukte die ze altijd hebben. Top ga zo door

Reactie van Tea Guys

Zo lief Shirley! πŸ™

Kelly
9 augustus 2020

45 minuten voor 14 drankjes is best lang. Daarna zonder opschrift of sticker uitzoeken wat het precies was, bleek ook een uitdaging. Verder wel genoten van de drankjes.

Reactie van Tea Guys

Hoi Kelly, Bedankt voor de feedback. Een bestelling met 14 drankjes drankjes maken kan wat langer duren, omdat we elk individueel drankje per bestelling maken. Maar we zullen in de toekomst zeker letten op het beter aangeven om welk drankje het gaat :)

Brandon
6 augustus 2020

Echt heerlijke bubble tea!